BIVŠI RADNICI RESTORANA BRZE HRANE OTKRILI STVARI OD KOJIH ĆE VAM SE ŽIVOT ZGADITI: Ovo je FUJ!
ilustracija, Foto: Društvene mreže, Profimedia

UŽASAVAJUĆE

BIVŠI RADNICI RESTORANA BRZE HRANE OTKRILI STVARI OD KOJIH ĆE VAM SE ŽIVOT ZGADITI: Ovo je FUJ!

Ispovesti bivših radnika restorana brze hrane pokrenute su na Reddit-u gde se mogu naći tvrdnje zbog kojih ćete još jednom razmisliti pre nego što naručite određeni proizvod

Objavljeno: 20:58h

Svi znaju da brza hrana nije najzdravija opcija, a još kad sa svojim negativnim iskustvima u pripremi brze hrane uskoče bivši radnici, onda cela priča dobija novu dimenziju.

Ispovesti bivših radnika restorana brze hrane pokrenute su na Reddit-u gde se mogu naći tvrdnje zbog kojih ćete još jednom razmisliti pre nego što naručite određeni proizvod. Pritom, naravno, treba imati na umu da ne posluju svi restorani isto i ono što važi za jedan, ne mora nužno da važi i za drugi.

Među prvima su se u raspravu uključili bivši radnici McDonald’sa koji su izneli koja jela po svom iskustvu nikad ne bi naručili.

"Riblji štapići satima stoje sa strane pre nego što ih posluže."

Riblji štapići
foto: Printscreen/Youtube/Tv Loki

"Radio sam u McDonald’su. Ne naručujte štapiće od ribe. Niko ih ne naručuje. Kunem se, bilo je dana kad smo ih ispekli gomilu, a onda bi ceo dan stajali sa strane dok ih neko ne naruči."

"McDonald’sov restoran u kojem sam radio držao je štapiće od ribe u užasno prljavom ormariću, a onda bi ih pržili bukvalno pet sekundi pre posluživanja."

Jedan korisnik je upozorio da bi kasno uveče uvek trebalo da se držite podalje od restorana brze hrane: "Nikad ništa tamo ne bih naručio posle 22 sata. Imali smo toalet kojem je lavabo bio pred vratima. Uveče bi menadžeri brojali novac i sređivali papire, pa je u to vreme vladala anarhija. Uglavnom, više radnika bi koristilo toalet, a onda ne bi ni oprali ruke ni stavili rukavice za pripremanje hrane."

Nakon njih javili su se radnici KFC-ja i Sabveja (Subway), piše The Sun.

Jedan bivši radnik Sabveja je rekao da se piletina zapravo "kuva u mikrotalasnoj".

Drugi korisnik, bivši radnik KFC-ja, rekao da se treba suzdržati od sosova: "Uglavnom se prave od korišćenog, ustajalog ulja koje se skuplja na dnu posude tokom dana, a zatim se poslužuje mušterijama sledeći dan."

Ni najpoznatiji lanac kafeterija Starbaks nije bio pošteđen komentara. Jedna bivša radnica je napisala: "Sva hrana u Starbaksu je zapravo podgrejana smrznuta hrana. Smešno je kako mali broj ljudi to shvata. To ne znači da nije fina, jednostavno uopšte nije sveža i stravično je precenjena."

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.