OVAKO DANAS IZGLEDA DEČAK IZ "DVA I PO MUŠKARCA" Zbog BOGA napustio svet glume, ne biste ga prepoznali (FOTO)
Angus T. Džons, Foto: Printscreen

kakva promena!

OVAKO DANAS IZGLEDA DEČAK IZ "DVA I PO MUŠKARCA" Zbog BOGA napustio svet glume, ne biste ga prepoznali (FOTO)

Zahvaljujući ovoj ulozi ovaj 27-godišnjak je svojevremno postao najplaćeniji tinejdžerski glumac u istoriji, ali nakon toga ostao je van radara holivudskih producenata.

Objavljeno: 21:08h

Glumac Angus T. Džons nedavno je fotografisan na ulicama Los Anđelesa, a malo ko bi pogodio da se iza bosonog mladića sa dugom, gustom bradom i u ležernom izdanju krije nekada jedan od najpopularnijih dečjih likova - maleni Džejk Harper iz sitkoma "Dva i po muškarca".

Podsetimo, Džons se u ovoj ekstremno popularnoj seriji pojavljivao u deset uzastopnih sezona, odnosno od 2003. do 2013. godine, a pripala mu je jedna od glavnih uloga, pored Čarlija Šina i Džona Krajera.

No, veruje se da je Angus sam izabrao takav put i to u svetlu toga da je i seriju "Dva i po muškarca" napustio zbog verskih ubeđenja - jer je isuviše "razuzdana", a on je "ponovo otkrio" svoju hrišćansku veru, kako je pisao "The Wall Street Journal".

Džons je počeo da glumi još kao petogodišnjak, a prva uloga bila je ona u filmu "Simpatico" iz 1999. gde se pojavio sa Šeron Stoun i Nikom Noltijem. Imao je još niz malih uloga pre nego što je dobio angažman kao Džejk, simpatični, debeljkuškasti klinac koji živi sa razvedenim ocem i raskalašnim stricem.

Angus T. Džons
foto: Printscreen

No, kako je odrastao, tako se i njegov televizijski alter ego menjao, a scenaristi su ovom tinejdžeru kreirali sve više priča za odrasle, uključujući sastanke sa starijikm ženama.

Džons je 2013. izjavio da se njegova uloga u seriji ne poklapa sa tim što je on "prava osoba koja se boji Boga", a ovu komičnu seriju opisao je kao "prljavu". "Ako gledate "Dva i po muškarca" molim vas prestanite to da gledate. Ne možete biti istinski bogobojazna osoba i glumiti u takvom šou", rekao je on svojevremno u intervjuu za "Forerunner Chronicles".

No, nakon što su ove izjave izazvale veliku kontroverzu, glumac se izvinio kolegama i istakao da je bio blagosloven zbog prilike da glumi u seriji. Na koncu svega preskočio je 11. sezonu ovog sitkoma, ali se vratio u jednoj sceni u finalnim epizodama 12. i poslednje sezone.

Inače, Džons je pohađao Univerzitet Kolorado, a prvobitno se opredelio za studije životne sredine, da bi se kasnije prebacio na jevrejske studije

"Tokom poslednje tri godine bio sam uključen u razne verske organizacije, ali se trenutno udaljavam od takvog poslovnog modela. Želim da vidim gde idem, a da organizacija ne stavi pečat na to da li sam dobar, loš ili šta već", prokomentarisao je on 2016. za "People".

(Espreso/Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.