MAJKA SNIMILA BEBU U AKCIJI, PA DOBILA SALVU UVREDA: "Je l' ti vidiš šta praviš od rođenog deteta?!"
Beba, Foto: Printscreen

šok

MAJKA SNIMILA BEBU U AKCIJI, PA DOBILA SALVU UVREDA: "Je l' ti vidiš šta praviš od rođenog deteta?!"

Uznemirena mama

Objavljeno: 11:07h

Majka Džesi Mejson, na svom TikTok profilu nedavno je objavila video na kojem njen sin Arči ispušta smešne zvuke dok sisa palac, a odvratni komentari koji su ubrzo počeli da stižu, načisto su je zaprepastili.

Umesto da joj na diskretan način skrenu pažnju da beba možda ima veću kilažu nego što bi trebalo, korisnici TikToka su počeli sa vređanjem, prenosi “San”.

“Ova beba je debela, a pretpostavljam da su i oba roditelja. Pomoć!”, “Stavite ovo dete na dijetu kako biste izbegli da bude morbidno gojazno kad odraste”, “Ima naslage sala na stomaku!”, pisali su korisnici.

"Jesi li ti normalna, zar ne vidiš šta praviš od rođenog deteta?", bili su samo neki od komentara.

Uznemirena Džesi nije mogla da ostane nema na surove komentare, pa je počela da postavlja video snimke na kojima pokazuje kako se njena beba “inati” uvredama. Jedan je prikazivao Arčija kako gleda u kameru sa strane, a na drugom je pokazala kako “radi trbušnjake” ležeći na leđima.

Neki su je odmah podržali komentarišući: “To je savršeno zdrava beba”, “Tako bukvalno treba da izgleda normalna beba. Zbunjen sam ovim što pišu ostali”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.