NE VERUJE DA POSTOJE STREJT LJUDI: Omiljena lepotica FRAPIRALA LJUDE, kad je KRENULA DA REŠETA, NIJE MOGLA DA STANE
Foto: Printscreen:instagram/emrata

svašta je rekla

NE VERUJE DA POSTOJE STREJT LJUDI: Omiljena lepotica FRAPIRALA LJUDE, kad je KRENULA DA REŠETA, NIJE MOGLA DA STANE

Ratajkovski (31) je pre mesec dana objavila video na TikTok-u kako bi učestvovala u trendu zvanom "zeleni kauč", koji podrazumeva to da ako imate zeleni kauč, verovatno ste biseksualni

Objavljeno:

Emili Ratajkovski od razvoda od Sebastijana Ber-Meklarda, dovodi u pitanje svoju seksualnost. Ona je u razgovoru za strane medije ispričala više detalja.

Kao što znamo, način na koji se mi ljudi odnosimo jedni prema drugima je previše složen da bismo se etiketirali. Danas te rasprave postaju sve otvorenije, a Ratajkovski nije htela da propusti priliku da iznese svoje mišljenje o tome. Prema njenim rečima, verovatno su svi "seksualno fluidni".

"Mislim da je seksualnost na kliznoj skali. Ne verujem baš u strejt ljude", rekla je ona.

Ratajkovski je priznala da je biseksualna

Ratajkovski (31) je pre mesec dana objavila video na TikTok-u kako bi učestvovala u trendu zvanom "zeleni kauč", koji podrazumeva to da ako imate zeleni kauč, verovatno ste biseksualni.

Emili je odgovorila na trend pokazujući da je njen kauč zaista te boje.

"Moja prijateljica mi je prišla i rekla: 'Jesi li videla TikTok trend?' Smejala mi se jer je moja zelena sofa tako velika", objasnila je ona u intervjuu.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/inamoratawoman

Manekenka je u septembru podnela zahtev za razvod od svog supruga Sebastijana Ber-Meklarda. Imaju jednogodišnjeg sina po imenu Silvester. Sada je u vezi sa di-džejem Oraziom Rispom, sa kojim je nedavno viđena kako se ljubi u Njujorku. Iako je pronašla nekoga, rekla je za strane medije da i dalje oseća bes prema bivšem.

Ratajkovski često voli da pozira u izazovnim izdanjima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.