"IMA NEŠTO VIŠE OD 24 CM": Zbog veličine dobio je OTKAZ, a evo šta su mislili O NJEMU
Džo, Foto: Printscreen Chanel 4

AU

"IMA NEŠTO VIŠE OD 24 CM": Zbog veličine dobio je OTKAZ, a evo šta su mislili O NJEMU

Iskustvo muškarca koji je imao niz neprijatnih situacija zbog polnog organa od 24 centimetra privuklo je veliku pažnju i okupilo muškarce sa sličnim problemom.

Objavljeno:

Dokumentarcu "My Massive C**k" okupio je obdarene muškarce koji su otkrili neverovatna iskustva koja su imali zbog velikog polnog organa. Među mnogobrojnim zanimljivim pričama, istakla se ispovest muškarca po imenu Džo.

Naime, on je otkrip da je odbijen na jednom intervjuu za posao jer je komisija smatrala da je došlo do "neprikladnog ponašanja" misleći da ima erekciju i zamolila ga da napusti prostoriju.

Džo je u pomenutom dokumentarcu otkrio da ga njegov "ponos" sputava u razvoju karijere, te da mu stvara neprilike.

"On je sada dugačak nešto više od 24 centimetra", otkrio je Džo.

Budući da mu veličina penisa zadaje glavobolje, Džo ima specijalni donji vep koji mu pruža sigurnost, odnosno daje potporu njegovom polnom organu, kako ne bi došlo do pomeranja.

On je voditelju ispričao kako je izgledao njegov intervjuu za posao, koji se neslavno završio.

"Odgovor koji sam dobio glasio je ’nećete dobiti posao, smatrali smo da ste dobar kandidat, ali verujemo da je došlo do neprikladnog ponašanja sa vaše strane’. Oni su mislili da imam erekciju tokom čitavog intervjua i sve vreme su bili u fazonu ’vaša odeća nije u redu’", bio je iskren Džo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.