ŠTA AKO STE SANJALI SAHRANU? To znači SAMO JEDNO, pažljivo pročitajte - VAŽNO JE
Sahrana, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

DA LI STE UZNALI?

ŠTA AKO STE SANJALI SAHRANU? To znači SAMO JEDNO, pažljivo pročitajte - VAŽNO JE

Sahrana je ponekad kraj, a odmah nakon toga predstavlja pripreme za novi početak. Pogledajmo u nastavku značenje snova sahrane.

Objavljeno:

Sahrana u snu znači da ćete zatvoriti neku stranicu svog života. Sahrana je ponekad simbol migracije iz jednog života u drugi ili sa jednog mesta na drugo.

Sahrana u snu takođe je simbol kraja perioda ili veze. Ovaj san je takođe simbol ulaska u period u kojem započinje migracija iz jednog života u drugi ili sa jednog mesta na drugo.

Sahrana u snu takođe je pokazatelj ostavljanja prošlosti iza sebe. Prihvatićete da je nešto gotovo i učinićete prvi korak ka budućnosti.

Ponekad može biti prvi potez, ponekad samo donošenje odluke. Sahrana u snu takođe je znak velikih promena, odlaska na drugo mesto ili susreta sa novim zakonima ili pravilima.

Sahrana, Groblje
foto: Nebojša Mandić

Prisustvovati sahrani u snu znači oprostiti se od nekoga koga volite. Učestvovanje na sahrani u snu ponekad je poseta osobi ili osobama koje ulaze u proces promene.

Ponekad je prisustvo sahrani u stanju pripravnosti između kraja i početka u stvarnom životu. Za neke odlazak na sahranu može biti znak proslave. Dakle, osoba koja ide na sahranu može u stvarnom životu otići na venčanje ili čestitati nekome ko promeni mesto stanovanja.

Videti sahranu još uvek žive osobe znak je proslave ili čestitanja promena u čovekovom životu u stvarnom životu. Osoba koja umire u snu je neko ko je u procesu promena. Sahrana ove osobe treba da prihvati, prepozna i čestita ovu promenu.

Ponekad osoba koja sanja da sahrani živu osobu može otići kod nje da joj čestita ili da proslavi uspeh. Činjenica da je osoba mrtva u snu, iako nije mrtva, ponekad predstavlja prekid osobe sa Vama.

Videti svoju sahranu ili biti na sahrani san je da najavite kraj društva. Sahrana u čovekovom životu je predstavnik promena koje se mogu smatrati dobom okretanja.

Ako vidite da ste na sahrani, to znači da ćete doživeti takav događaj da će Vam stranica biti potpuno zatvorena. Otvoriće se nova stranica, a to je događaj koji privlači pažnju društva ili okoline.

Smrt osobe i sahrana drastično je iskustvo za rođake i prijatelje sa gubitkom i tugom. Ovo iskustvo takođe prenosi sahranu simbola sna, koji je na sanjanju prvo negativan i zabrinjavajući. Ako se neko intenzivnije bavi tumačenjem, primetiće, međutim, da postoje i pozitivni elementi ovog sna i pogrebno sahranjivanje ne sme biti negativan znak.

(Espreso/Moj sanovnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.