OVAJ VIDEO SE ŠIRI BRZINOM SVETLOSTI: Ovako ćete ODMRZNUTI ŠOFERKU za svega par sekundi! (VIDEO)
Šoferšajbna, Foto: Printscreen Tik Tok

REŠENJE

OVAJ VIDEO SE ŠIRI BRZINOM SVETLOSTI: Ovako ćete ODMRZNUTI ŠOFERKU za svega par sekundi! (VIDEO)

Jutra su sve hladnija i sedenje u automobilu tokom procesa odmagljivanja stakala može biti veoma frustrirajuće, posebno kada žurimo i kada nemamo dovoljno vremena da čistimo šoferšajbnu...

Objavljeno:

Međutim, kako se ispostavilo, postoji jedan veoma lak trik koji je nedavno podeljen putem TikTok platforme i koji vam može uštedeti naizgled beskrajno vreme provedeno za volanom u čekanju.

Ideja je veoma jednostavna, dolazi od strane profesionalaca, u potpunosti je zadivila vozače i njena primena zahteva svega nekoliko koraka. Kako je kompanija putem ove platforme navela: „Zamagljena stakla? Nema problema, pokušajte ovaj trik!“.

Prvi korak predstavlja uključivanje grejanja na maksimalnu moguću temperaturu kako bi se osigurala najveća moguća toplota vašim prozorima. Pored toga, bitno je uključiti klima uređaj jer će on vući dosta suvlji spoljni vazduh u putničku kabinu i zatim je od krucijalne važnosti što pre obrisati šoferšajbnu.

@carsdotcom Foggy windows? ? No problem--try this hack! #tiktokchallenge #carhacks #carsdotcom #hack ♬ original sound - Cars.com

Onda kada je klima uključena, potrebno je isključiti cirkulaciju vazduha, čije se dugme često može pronaći unutar ikonice automobila sa strelicama koje pokazuju unazad.

Nakon toga, ovi stručnjaci za automobilska stakla navode da je potrebno veoma malo otškrinuti prozor i sve je spremno za polazak. Vaša stakla u putničkoj kabini trebalo bi u potpunosti da budu čista. Svi koji su videli ovaj simak vezanih koraka veoma su impresionirani njima, dok pojedini vozači naglašavaju koliko često imaju ovaj problem i teško izlaze na kraj sa njim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.