OVA ŽENA JE NAKON TOLIKO GODINA OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O PRINCEZI DAJANI! Ovo može da promeni ČITAVU SLIKU O NJOJ
Foto: Profimedia

šok

OVA ŽENA JE NAKON TOLIKO GODINA OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O PRINCEZI DAJANI! Ovo može da promeni ČITAVU SLIKU O NJOJ

Britanska autorka Kinzi Šofild otkrila je strogo čuvanu tajnu britanske kraljevske porodice.

Objavljeno:

Pokojna britanska princeza Dajana imala je zategnute odnose s princezom Margaretom, sestrom donedavne kraljice Engleske, Elizabete II, ali je i pored toga koristila tajne hodnike u njenim odajama kroz koje je sprovodila svoje ljubavnike u srce Kensingtonske palate. To tvrdi britanska autorka Kinzi Šofild koja je u poznatom podkastu "ToDiForDaily.com" otkrila niz detalja o ljubavnom životu bivše supruge aktuelnog kralja Britanije, Čarlsa III.

- Sećam se da sam čitala da je Margaret imala taj sjajan prilaz u Kensngtonsku palatu gde si mogao da prođeš nevidljiv. Njime bi princeza Dajana sprovodila svoje ljubavnike - istakla je Šofildova koju britanski mediji nazivaju kraljevskom insajderkom, a prenosi womanandhome.com.

Iako je princeza mislila da je diskretna i kako ne privlači radoznale poglede, ispostaviće se da ju je posmatrao neko sa kim nije bila u najboljim odnosima. Kinzi Šofild dodaje da je princeza Margaret posmatrala Lejdi Di kroz prozor, dok je ona mislila da je dovitljiva i da niko neće shvatiti da je i te kako upadljiva "dok provlači ljude kroz tunele". A da je Ledi Di koristila Margaretina vrata potvrdio je jednom prilikom i Dajanin batler Pol Barel, rekavši kako je postojala stroga rutina za njenog nekadašnjeg dečka dr Hasnata Kana, za kog se znalo da posećuje princezu od Velsa.

U svojoj knjizi "Kakvi mo bili" Barel kaže da je jedna od njegovih dužnosti bila da se pobrine za diskreciju, odnosno da veza princeza-Kan bude sakrivena. Njegov zadatak je takođe bio da ga pokupi kolima na nekom zabačenom i mračnom mestu koje je bilo dogovoreno za sastanke.

1 / 5 Foto: Profimedia

Doktor Kan se kamuflirao na razne načine kako ne bi privlačio pažnju, te bi preko sebe ogrnuo nešto, a na kapiji bi ih sačekao policajac koji bi dao dozvolu za prolazak. Batler nije vozio direktno do sobe Ledi Di, već bi dr Kana odveo na ulazna vrata princeze Margaret, pre svega da ne bi upadao u oči.

Odnos između princeza Dajane i Margaret pogoršao se nakon spornog intervjua uživo koji je za Panoramu dala Vilijamova i Harijeva majka. O tom napetom odnosu pisao je i Garet Rasel u svojoj knjizi "Da popijemo još jedno piće: Jedinstvena duhovitost i dvostruke mere kraljice Elizabete, kraljice majke", istakavši kako je Margaret prema Dajani postala distancirana i kako je odnos zahladeo nakon emitovanja intervjua uživo. U knjizi je istaknuto i da je princeza Margaret prestala Dajanu da zove njenim imenom, već je o njoj svojevremeno govorila kao o "devojci koju je moj sestrić oženio".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.