CELA SRBIJA BRUJI O EKSPLICITNIM SCENAMA MARIJE I HRVATICE: Svi su ostali ZAKUCANI za TV kada su VIDELI DA RADE OVO
Foto: Printscreen

au

CELA SRBIJA BRUJI O EKSPLICITNIM SCENAMA MARIJE I HRVATICE: Svi su ostali ZAKUCANI za TV kada su VIDELI DA RADE OVO

O kadrovima iz serije "Senke nad Balkanom" u kojoj glumice Marija Bergam i Leona Paraminski imaju lezbo scenu priča cela Srbija, a Marija je ove scene prokomentarisala

Objavljeno: 12:20h

Druga sezona popularne serije "Senke nad Balkanom" izazvala je mnogo pažnje u domaćoj javnosti, ne samo zbog velikih glumaca koji su svojim scenama oduševili publiku, već i zbog intrigantnih scena seksa i ubistava koje se protežu kroz celu sezonu.

O kadrovima iz serije "Senke nad Balkanom" u kojoj glumice Marija Bergam i Leona Paraminski imaju lezbo scenu priča cela Srbija, a Marija je ove scene prokomentarisala.

Senke  nad Balkanom, Marija Bergam, Leona Paraminski
foto: Printscreen/RTS

"Što se tiče lezbo scena, priznajem da sam se plašila, jer do samog kraja nisam znala kako će izgledati. Veoma sam zahvalna Draganu Bjelogrliću što mi je ukazao ogromno poverenje dodelivši mi ovu ulogu. Nije me sramota provokativnih scena na setu zato što smatram da je to jedna vrsta umetnosti. Nisam ni prva ni poslednja glumica koja je imala ovakve scene", rekla je Marija Bergam za "Informer".

Marija Bergam
foto: Printscreen/youtube/Jutarnjilist

Marija ima podršku muža Radivoja Raše Bukvića, a i on se pojavljuje u seriji.

"Moj suprug je zadovoljan i mojom ulogom u filmu i time kako se radnja odvija u seriji. Nema nikakvih negativnih komentara, a njegovo mišljenje mi i te kako znači. Moj muž u seriji ne vidi golotinju, već samo lepotu", priznaje glumica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.