IMALA JE BRUTALNI SE*S U SENKAMA NAD BALKANOM, A SADA SU JOJ UHAPSILI MAJKU ZBOG DROGE! Glumica prolazi kroz PAKAO
Jana Jovanovska, Foto: Promo

EMOTIVNA ISPOVEST

IMALA JE BRUTALNI SE*S U SENKAMA NAD BALKANOM, A SADA SU JOJ UHAPSILI MAJKU ZBOG DROGE! Glumica prolazi kroz PAKAO

Drama čuvene glumice

Objavljeno:

Čuvena jugoslovenska pozorišna, filmska i televizijska glumica Silvija Stojanovska (59) uhapšena je u četvrtak uveče zbog sumnje da je učestvovala u međunarodnom švercu 700 kilograma kokaina iz Španije! Stojanovskoj je nakon saslušanja u tužilaštvu određen kućni pritvor do 30 dana, a sem nje, pao je i njen suprug Vojislav Budisavljević, koji iza sebe ima poduži dosije!

- Makedonska glumica sumnjiči se da je pripadnica kriminalne grupe koja je organizovala krijumčarenje narkotika iz Španije u ostale zemlje Evrope, među kojima je i Makedonija, u kojoj dugi niz godina živi i radi. Ona se sumnjiči da pružala "logističku pomoć" dvojici braće iz Makedonije, a jedan od njih je upravo njen sadašnji suprug Vojislav - prenose tamošnji mediji.

Inače, uhapšena Silvija majka je poznate mlade glumice Jane Stojanovske Bojić, koja se proslavila u kultnoj seriji "Senke nad Balkanom". Akterka "Senki" tvrdi za naš list da njena majka nema veze sa švercom droge.

- Potresla sam se kada sam čula da mi je majka privedena, ali kratko, jer je ubrzo ustanovljeno da ona nema veze sa dilovanjem droge! Ona je dovedena u vezu sa ovim zbog brata njenog supruga, koji se sumnjiči za šverc droge. Moju majku su bez razloga napali i priveli, ona je nevina - kaže Jovanovska.

Ona dodaje da ovo neće narušiti dugogodišnju karijeru njene majke.

Janu Jovanovsku, ćerku uhapšene Silvije, gledali smo u "Senkama nad Balkanom" kao mladu, opaku Jovanu, pobornicu Unutrašnje makedonske revolucionarne organizacije (VMRO). Ova organizacija se u seriji, između ostalog, finansirala od dilovanja opijuma i heroina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.