IZAŠAO SNIMAK MISICE KAO PROSTITUTKE! Niko ne može da veruje, POGLEDAJTE SVOJIM OČIMA (VIDEO)
Foto: Profimedia

au

IZAŠAO SNIMAK MISICE KAO PROSTITUTKE! Niko ne može da veruje, POGLEDAJTE SVOJIM OČIMA (VIDEO)

Inače, kap koja je, nezvanično, prelila čašu i nakon čega je odlučeno da se stavi tačka na njegovo emitovanje

Objavljeno:

Gomila devojčica obučenih u odeću za odrasle, sa teškom šminkom, perikama, nadograđenim noktima i fejk zubima takmičile su se za prestižne nagrade, a njihovi roditelji nisu birali sredstva kako bi svoje mezimice doveli do cilja, i eventualno kasnije osigurali holivudsku karijeru i slavu.

Decu su izlagali mučnim probama od po 8 i više sati, plaćali "trenere", a devojčice su redovno morale da idu na samopotamnjivanje, izvlačenje pramenova i na probe teških i neudobnih kostima. Roditelji su ih bukvalno "kljukali" slatkišima, kafom i energetskim pićima kako bi izdržale duga takmičenja, te ne čudi što je veliki broj njih danas sa ogromnim zdravstvenim i psihološkim problemima.

Kajlija Pouzi je samo jedna od ekstremnih primera, koja je nedavno odlučila da oduzme sebi život sa samo 16 godina, a i druge učesnice "Toddlers and tiaras" u više navrata govorile su o smetnjama koje su imale zbog učestvovanja u kontroverznom rijalitiju.

Inače, kap koja je, nezvanično, prelila čašu i nakon čega je odlučeno da se stavi tačka na njegovo emitovanje bio je trenutak kada su čelnici šou programa odlučili da je potpuno okej da emituju scenu u kojoj je, tada trogodišnja Pejsli Diker, poznatija kao Pepermint Pejsli, nastupala na izboru za male misice obučena kao prostituka, odnosno kao Džulija Roberts u "Zgodnoj ženi".

Za neupućene, Džulija u legendarnom filmu igra prostitutku u koju se zaljubljuje bogati biznismen, i koja na kraju postaje njegova izabranica. Međutim, u jednoj od prvih scena, Robertsova nosi kombinezon sa izrezima, plavu periku, mini suknju i lakovane čizme iznad kolena. Upravo takav kostim ponela je Pejsli koja je do tada važila za jednog od apsolutnih favorita i koja je bila među najlepšim devojčicama.

Javnost je bila zgrožena, a ni ostale mame na takmičenju nisu bile preterano oduševljene. Jer ma koliko da su sve preterivale i bile ekstremne u pripremama za takmičenja, sa druge strane, nijedna nije ovako prešla liniju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.