OVAJ ČOVEK JE U KRVNOM SRODSTVU SA MILANOM KALINIĆEM: Nećete VEROVATI o kojoj LIČNOSTI se RADI (FOTO)
Milan Kalinić, Foto: Damir Dervišagić

ovo ne znate

OVAJ ČOVEK JE U KRVNOM SRODSTVU SA MILANOM KALINIĆEM: Nećete VEROVATI o kojoj LIČNOSTI se RADI (FOTO)

Svoju glumačku karijeru je započeo ulogom u filmu “Ptice koje ne polete”, a glumio je u 16 televizijskih serija i filmova

Objavljeno: 19:41h

Milan Kalinić je naš poznati glumac i voditelj.

Milan Kalinić je rođen u Beogradu. Glumu je diplomirao na Univerzitetu BK, u klasi profesora Ivana Bekjareva.

Srbi vole njegov humor.

Milan Kalinić
foto: Printscreen/Pink

Svoju glumačku karijeru je započeo ulogom u filmu “Ptice koje ne polete”, a glumio je u 16 televizijskih serija i filmova. Milan Kalinić je glumio u predstavama JDP-a, Pozorišta “Boško Buha” kao i Zvezdara teatra. Završio je i pilotsku akademiju u Vršcu.

Publici je poznatiji kao televizijski voditelj, a karijeru voditelja je započeo emisijom “Leteći start”, a vodio je “Ruski rulet”, “Sve za ljubav” i rijaliti program “Veliki brat”.

1 / 4 Foto: Instagram

Bio je zaposlen u produkcijskoj kući Emošon. U 2006. je zajedno sa Ivanom Zeljkovićem bio meta Nemoguće misije, kada su mesto Radičevići kod Bečeja pretvorili u albansko naselje Skenderaj.

Tom prilikom je organizovana i lažna predstava u kojoj se veliča OVK, a Kalinića su i doveli u situaciju da mora da oženi jednu Albanku. Tokom 2011. i 2012. vodio je emisiju “Izađi na crtu“ na Prvoj srpskoj televiziji.

Milan Kalinić
foto: Prinstcreen/Youtube

Godine 2014, učestvovao je u šouu koji se emituje na Prvoj srpskoj televiziji Ples sa zvezdama, a nakon toga napustio Prvu srpsku televiziju i prešao na TV Pink gde je bio voditelj muzičkog talent-šoua Pinkove zvezde u prve tri sezone, član žirija talent-šoua Audicija.

Oženjen je suprugom Sandrom Kalinić sa kojom ima kćerku Teu Kalinić i sina Vuka Kalinića.

Milan Kalinić je osvedočeni zaljubljenik u sport, prvenstveno fudbal, i Crvenu zvezdu.

Milan Kalinić
foto: Stefan Stojanović

Ljubav prema fudbalu nije opila samo popularnog glumca, već i nejgovog mlađeg brata Uroša, koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a sada je trener srpskoligaša OFK Beograda. Kako kaže Uroš, brat Milan i on se mnogo razlikuju, ali su vrlo bliski.

- Uživam u životu, zadovoljan sam. Milan i ja se razlikujemo mnogo, a u suštini smo isti. Brat je umetnik koji živi kao sportista, a ja sam bio sportista sa životom umetnika. Nije šala, mada lepo zvuči – ispričao je svojevremeno Uroš Kalinić za Sportski žurnal.

Uroš je mlađi godinu i po dana od Milana, ali su fizički vrlo slični. Odrastali su sa zajedničkim imeniteljem – ljubavi prema crveno-beloj boji.

Uroš Kalinić
foto: Starsport©

- Crvena zvezda je moj matični klub, ponikao sam u LJutice Bogdana, a prvi trener mi je bio Vladica Popović. Igrao sam prijateljske utakmice sa drugim tim, a dres prvotimca ostao je moj puki, dečački san. Bio sam deo dobre generacije, sa Nebojšom Krupnikovićem, Dejanom Stefanovićem, kumom Nikolom Trbovićem, Nikolom Kadrijem, Milanom Bosancem, Darkom Pivaljevićem. Milan i ja smo kršteni u Crkvi svetog Marka kad smo imali po šest meseci. Obojicu nas je deda Milan učlanio u Crvenu zvezdu kao bebe od tri meseca. Koliko nam je Marakana u srcu potvrđuje i to što smo prvo postali zvezdaši, pa onda Hrišćani.

Uroš je igrao za brojne beogradske klubove, Javor, niški Radnički, a najveći trag je ostavio u Grafičaru iI Železničaru iz Bare Venecije. Kao trener se već dokazao upravo u Grafičaru i Dorćolu, a sada je trener OFK Beograda sa kojim se nalazi u sredini tabele Srpske lige Beograd.

(Espreso/Sportski Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.