POZNATOG GLUMCA SVI VOLITE, A NIKO NE ZNA DA MU JE ONA ŽENA: Jako je POZNATA, svi ste ČULI za NJU
Mladen Nelević, Foto: Dragana Udovičić

saznajte

POZNATOG GLUMCA SVI VOLITE, A NIKO NE ZNA DA MU JE ONA ŽENA: Jako je POZNATA, svi ste ČULI za NJU

Godinama je gradio uspeh i uživa u onome što je postigao na polju glume

Objavljeno: 21:41h

Mladen Nelević je srpski i crnogorski glumac.

Nelević je rođen u Zenici. U Podgoricu je došao kad mu je bilo 17, a do tada aktivno se bavio atletikom i odbojkom. Na Akademiji scenskih umetnosti je završio glumu u klasi profesora Bore Stjepanovića.

Imao je brojne uloge u domaćim filmovima i serijama, najpoznatije su: Srboljub Šaulić u Audiciji, Milun u seriji M(j)ešoviti brak i uloga Stefana Nemanje u seriji Nemanjići - rađanje kraljevine.

Mladen Nelević
foto: Youtube printscreen

Već dugo ovaj glumac je prisutan na umetničkoj sceni Srbije. Godinama je gradio uspeh i uživa u onome što je postigao na polju glume. Mladena Nelevića u poslednje vreme publika je gledala u seriji "Nemanjići".

Mladen Nelević je, dok je tumačio lik Stefana Nemanje u “Nemanjićima“, na snimanju pao sa konja.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Narodno pozorište Užice

- Kada pišem scenario, ne mogu da razmišljam da li su glumci vešti jahači ili nisu, da li su spremni. Da ne smeju da jašu u punom galopu jer se dešavaju takve stvari - rekao je scenarista Gordan Mihić u intervjuu.

- Supruga i ja pružamo jedno drugom najveću podršku. I ona je u umetničkom svetu pa razume moja česta putovanja i poslovna odsustva. Tu razdvojenost kasnije nadomestimo odlaskom u našu vikendicu. Tamo volimo da se osamimo- priznaje glumac za magazin "Story".

Mladen Nelević
foto: Printscreen/Youtube/Narodno pozorište Užice

Ipak, jedina tuga koju nose u sebi je što nisu imali mogućnost da se ostvare kao roditelji.

- Nemam nekih posebnih želja, možda bi novca moglo da bude više, ali ja stalno radim pa se ni ne žalim. Ni o roditeljstvu više ne razmišljam. Supruga i ja samo se pomirili sa tim. Bilo je želja, ali život je hteo drugačije- dodaje Mladen.

Mladen Nelević
foto: Printscreen/Youtube/Narodno pozorište Užice

Veliku podršku u svemu mu godinama unazad pruža supruga Slavke. Ova balerina je osvojila njegovo srce, a ne krije da mu najviše nedostaje upravo tokom dana koje provodi na snimanju.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.