OSEĆA SE OČAJNO ZBOG 1 STVARI KOJU NJEN DEČKO PONAVLJA: Ne može da prestane da se BRINE
Devojka, Foto: Profimedia

problemi

OSEĆA SE OČAJNO ZBOG 1 STVARI KOJU NJEN DEČKO PONAVLJA: Ne može da prestane da se BRINE

Kaže da puno radi i da nema vremena, a ja ne mogu da verujem da je toliko zauzet da ne može jednom dnevno da ode do telefona

Objavljeno: 22:15h

Diedre je stručnjak za odnose u vezi i braku i vrlo često joj se javljaju muškarci i žene koji imaju problem u svom odnosu, koji ne mogu da reše. Ovoga puta reč je o devojci koja se suočava sa problemom koji je sve učestaliji među parovima i onima koji to tek treba da budu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Draga Diedre, dečko mi ne odgovara ceo dan na poruku. Nije mu prvi put da ovo radi i nekada moram da čekam ceo dan ili satima da bi mi odgovorilo. Ja imam 23 godine i frizer sam, a on radi u vojsci ima 27 godina, zajedno smo dva meseca.

Kada je bio na odsustvu imali smo zaista divne izlaske, a zatim se vratio u kasarnu i od tada mu treba nekad i ceo dan da ogovori na poruku, a nekada odgovori i narednog dana. Kaže da puno radi i da nema vremena, a ja ne mogu da verujem da je toliko zauzet da ne može jednom dnevno da ode do telefona.

Žena, Tuga, Adelin sindrom, Telefon, Mobilni, Zabrinutost
foto: Profimedia

Nekoliko puta sam ga pitala da li je sve u redu i da li sam ga izgubila, a on bi mi odgovorio da je sve u redu i da jedva čeka da me vidi. Mislim da gubim vreme ovde.

Diedre je odogovorila: Veza može opstati i bez poruka, nisu svi privezani za telefon po ceo dan. Ipak, sve je češći slučaj goustinga, koji se odnosi na situacije kada prijatelj ili partner nestane sa društvenih mreža i prestane svaku komunikaciju sa drugom osobom. Obično sve počinje sve ređom i svedenijom komunikacijom.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.