UČITELJICA ŠOKIRALA JAVNOST SVOJIM PRIZNANJEM: Ostaćete u NEVERICI kada vidite šta PLANIRA da URADI
Foto: Printscreen/Instagram/amy.kupps93

šok

UČITELJICA ŠOKIRALA JAVNOST SVOJIM PRIZNANJEM: Ostaćete u NEVERICI kada vidite šta PLANIRA da URADI

Kako kaže, nada se da će bar roditi blizance, a pomoću veštačke oplodnje čak i četvorke

Objavljeno: 19:49h

Bivša učiteljica Ejmi Kups (33) iz Severne Karoline nedavno je šokirala javnost kada je otkrila da je ostala u drugom stanju sa bivšim učenikom. Inače, Ejmi je dobila otkaz zato što je počela da objavljuje svoje slike i snimke na "OnlyFans-u".

Ona detalje o svojoj trudnoći objavljuje na društvenim mrežama, a pre nekoliko dana je otkrila da joj je želja da "masovno rađa decu strancima".

- Muškraci su mi tražili da im rađam decu zato što sam lepa. Onda sam pomislila zašto ne bih to uradila. Svet bi bio mnogo lepše mesto kada bi ljudi bili lepši - rekla je Ejmi i dodala da joj je cilj da rodi 25 dece.

Kako kaže, nada se da će bar roditi blizance, a pomoću veštačke oplodnje čak i četvorke.

- Onaj ko plati najviše u tom trenuku dobiće moji dete. Nisam sigurna koliko bih zaradila, ali ne radi se o finansijskom aspektu, samo želim da učinim da svet bude bolje mesto - ističe ona.

Ejmi čvrsto veruje da nije važno kako otac izgleda, jer su njeni geni i lepota jači od svakog muškarca.

- Ako sam mu ja majka, garantujem da će dete biti lepo. Imaće moje lepe oči, kosu, snažne crte lica i ono najvažnije, inteligenciju. Želim da svoje gene podelim sa svetom - naglašava bivša učiteljica.

Devojka
foto: Printscreen/Instagram/amy.kupps93

Ona je takođe sebe nazvala "rasturačicom brakova", jer često ima afere s oženjenim muškarcima, ali i ženama. Ejmi je istakla da sada, zbog trudnoće, miruje kada je ljubavni život u pitanju i da jedva čeka da postane majka.

- Porodica od oca mog deteta ne zna da sam trudna s njim, jer je on još mlad i život je pred njim. Ja to apsolutno razumem, ali ako bude hteo da upozna svoje dete, ja ću uvek biti tu - zaključila je ona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.