NASTAVNICA (30) DOBILA DETE SA UČENIKOM (15), STRAVIČNO: Zaljubila se u njega kad mu je BILO 13 i to u OVOJ ŠKOLI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PEDOFILIJA U ŠKOLI

NASTAVNICA (30) DOBILA DETE SA UČENIKOM (15), STRAVIČNO: Zaljubila se u njega kad mu je BILO 13 i to u OVOJ ŠKOLI!

Dvoje od troje nastavnika pedofila i danas rade u školi

Objavljeno:

Pedofilija u dečjim vrtićima i školama u Austriji poslednjih meseci bila je česta tema tamošnjih medija.

Nakon što je prošle nedelje jedan od čitaoca austrijskom tabloidu Heute poslao mejl o nekoliko slučajeva psihičkog i fizičkog, tačnije rečeno polnog zlostavljanja dece u školama, tabloid je zamolio bivšeg nastavnika i direktora jedne od bečkih škola Niki Glatauera da se na njih osvrne.

Reč je o tri slučaja zlostavljanja srednjoškolaca. Sva tri su, kako navodi list, "da ostaneš bez reči", prenosi Večernji list.

Redakcija je zbog zaštite podataka navedenih osoba, teško je reći pedagoga, promenila ime, iako tačno zna o kome se sve radi i gde su te osobe danas.

Ono što je zajedničko svim tim “zastrašujućim” slučajevima je, da su se dogodili pre više godina, i da dvoje od troje nastavnika pedofila i danas rade. Ne više u Beču, ali u drugim austrijskim pokrajinama, kao da se ništa nije dogodilo, navodi isti izvor.

Nastavnica (30) dobila dete sa učenikom (15)

Pod naslovom “Bečka nastavnica dobila dete s 15-godišnjim učenikom”, tabloid piše kako nikome nikada ne bi palo na pamet da je otac deteta 30-godišnje trudne nastavnica u jednoj od bečkih škola, koju je redakcija nazvala Lidia, jedan od učenika iz razreda u kojem je ona bila razredna.

Dodaje kako se je Lidia zaljubila u učenika H. dok mu je bilo 13 godina.

“S 15, kada je postao otac, prerano je sazreo, ali dobro je izgledao, a bio je i iz dobre kuće. Prvih meseci Lidijine trudnoće njegovi su se roditelji obratili nekolicini nastavnika s molbom da ubede svoju koleginicu da prekine trudnoću. Ali bezuspešno!”, piše Heute.

Dodaje kako je dečakova majka prebacivala što je “gospođi nastavnici”, ne sluteći o čemu se radi i da je u igri njen sin, uvek iznova vikendom ostavljala ključ od svoje kuće s vrtom, kako bi se “mogla odmoriti”.

Nakon što je otkriveno da je 15-godišnjak otac Lidijinog deteta, nastavnica pedofilskih apetita preselila se iz Beča u jednu drugu austrijsku pokrajinu.

Škola
foto: EPA

Nastavnik slao nedolične poruke učenici

Drugi slučaj pedofilije je nastavnik Rajner koji je imao aferu s 13-godišnjom učenicom, kojoj je slao seksi-SMS poruke.

Na samom početku nije se libio ni svojih kolega u zbornici kojima se hvalio kako se “sviđa” 13-godišnjoj Loli. Sve dok jednog dana jedan od učenika iz Lolinog razreda nije uzeo njen mobilni telefon i odneo ga razrednom starešini, koji nije mogao da veruje svojim očima kada je čitao poruke svog kolege pedofila.

- Želim tvoje telo namazati medom i potom polizati - bila je jedna od bezazlenijih Rajnerovih poruka, koji je nakon suspenzije i kazne, dobio zabranu rada u bečkim javnim školama.

Tabloid navodi da je godinu dana kasnije dobio posao u jednoj privatnoj bečkoj muslimanskoj školi, koja nije znala o čemu se radi. Sada Rajner više ne živi u Beču nego u jednoj drugoj austrijskoj pokrajini, gde ponovno predaje u jednoj od javnih škola.

“Neshvatljivo!”, komentariše Heute i dodaje: “Jedino se Hubertu, trećem nastavniku pedofilu izgubio svaki trag, nakon što je utvrđeno da je član pedofilskog lanca zbog čega je pravosnažno osuđen i kažnjen. Kod njega su istražitelji na školskom kompjuteru našli pornografski materijal”.

Tri slučaja, bez obzira kada su se dogodila, ostavljaju čitaoce u šoku. Kao i činjenica da pedofili na radu u školama nakon što su otkriveni ponovo rade s decom u drugim ustanovama. To svedoči o zabrinjavajućim propustima u austrijskom sistemu. A i kazne koje im sudovi određuju su preblage odnosno više nego simbolične, tvrde austrijski mediji.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.