GLEDATE JE NA TV-U, A POJMA NEMATE DA JE ONA SESTRA STEFANA BUZUROVIĆA: Izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)
Stefan i Danijela, Foto: Printscreen

bomba

GLEDATE JE NA TV-U, A POJMA NEMATE DA JE ONA SESTRA STEFANA BUZUROVIĆA: Izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)

Njegova prva uloga je u filmu Ruski car (1993), a zatim je poneo jednu od glavnih uloga u seriji Radio-televizije Srbije Neki novi klinci (2002-2003)

Objavljeno: 18:44h

Stefan Buzurović je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac i TV voditelj.

Stefan Buzurović je rođen u Beogradu. Nakon završene srednje medicinske škole završio je Akademiju umetnosti u Beogradu u klasi profesora i glumca Predraga Ejdusa.

Njegova prva uloga je u filmu Ruski car (1993), a zatim je poneo jednu od glavnih uloga u seriji Radio-televizije Srbije Neki novi klinci (2002-2003). Nakon toga pojavljuje se u mnogim televizijskim serijama. Pored toga, Stefan je pozorišni glumac.

Danijela Buzurović, Stefan Buzurović
foto: Zorana Jevtić

U pozorištu Dadov igra u predstavama „Bolje jesti kolače umesto muškaraca“, „Zajedno sami“ (po knjizi Marka Šelića) i „Orkestar Titanik“. U pozorištu Atelje 212 igra u predstavi „Kosa“ dok u Narodnom pozorištu u Beogradu igra u mnoštvo predstava.

Trenutno vodi popularnu emisiju „TV Čorba“” na TV B92 kao i emisiju Auto moto show na istoj televiziji najpre sa Anjom Mit, a potom sa suprugom Danijelom Buzurović sa kojom ima sina Nestora i kćerku Klaru

Glumac Stefan Buzurović javnosti je poznat po brojnim ulogama, od kojih je najzapaženija uloga Pavla, u seriji "Istine i laži". Stefan je široj publici poznat i kao TV lice, voditelj, a u njegovoj porodici, on nije jedini sa ovim pozivom.

U braku je sa Danijelom Buzurović.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Sestra Stefana Buzurovića, glumca i voditelja, takođe je, iako nešto manje od brata, prisutna u medijima. Ona je svoju karijeru otpočela na "Youtube" sceni, gde je sa najboljom drugaricom delila savete devojkama. Upoznajte Martu Buzurović.

Još jedna žena, koja u srcu Stefana Buzurovića ima posebno mesto, radi kao voditeljka, njegova rođena sestra Marta.

Marta, koja je sa najboljom drugaricom Milenom, pokrenula "Youtube" kanal, davne 2017. godine, danas je u svom poslu veoma uspešna, a jedno vreme radila je i kao voditelj na "IDJ TV-u".

Sestra Stefana Buzurovića, osim što je izuzetno uspešna, veoma je lepa, a sa bratom i snajom ima izuzetan odnos, dok su joj mališani Nestor i Klara, centar sveta.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.