ONA JE PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU! Ima savršene MERE TELA, KADA IH VIDITE POSRNUĆETE (FOTO)
Foto: Printscreen

SLAžETE LI SE?

ONA JE PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU! Ima savršene MERE TELA, KADA IH VIDITE POSRNUĆETE (FOTO)

Džodi Komer je imala najbolji rezultat što se širine i dužine nosa tiče, a bila je pri vrhu i po obliku usana i položaju očiju

Objavljeno: 11:35h

Glumica Džodi Komer (Jodie Comer) je najlepša slavna osoba sveta, prema računici britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve (Julian De Silva) koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu.

De Silva je do tog zaključka došao koristeći računalno mapiranje lica, veoma popularnu metodu u plastičnoj hirurgiji. Ta se metoda temelji na "zlatnom rezu", poznatom i kao "božanski omjer".

- Pokazalo se da ona ima najbolja očitanja položaja nosa i usana s rezultatom od 98,7 posto, što je samo 1,3 posto od savršenog oblika. Džodi je takođe imala najbolji rezultat što se širine i dužine nosa tiče, a bila je pri vrhu i po obliku usana i položaju očiju - kazao je još te dodao da su najslabiji rezultat pokazale njene obrve. Imale su "samo 88 posto" - što je njen ukupan postotak smanjilo na 94,52 posto.

Drugo mesto zauzela je Zendaja (Zendaya) (94.37 posto), a treće Bela Hadid (Bella) (94,35 posto), žena za koju se ranije tvrdilo da ima najsavršenije lice na svitu. Četvrta je BIjonse (Beyonce) (92.44 posto), a peta Ariana Grande (91,81 posto). Kim Kardašijan (Kardashian) (91.28 posto) našla se na osmom mestu.

De Silva već godinama koristi ovu metodu na licima slavnih.

- Ove nove tehnike računalnog mapiranja omogućuju nam da rešimo neke misterije oko toga što ljude čini fizički lepima. Ta tehnologija je korisna i za planiranje operacije pacijenata - objasnio je ranije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.