MUŽ NAŠE GLUMICE JE STARIJI OD NJE 18 GODINA: U pitanju je POZNATA FACA, a tek da vidite KAKO IZGLEDA (FOTO)
Vanja Milačić, Foto: Instagram printscreen

bacite pogled

MUŽ NAŠE GLUMICE JE STARIJI OD NJE 18 GODINA: U pitanju je POZNATA FACA, a tek da vidite KAKO IZGLEDA (FOTO)

Glumu je završila na fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, u klasi profesora Branislava Mićunović

Objavljeno: 17:23h

Vanja Milačić je srpska pozorišna, televizijska, filmska i glasovna glumica, poreklom iz Crne Gore.

Vanja Milačić je rođena 24. aprila 1977. godine u Podgorici. Još kao mala, Vanja je išla na časove glume, baleta i klavira.

Glumu je završila na fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, u klasi profesora Branislava Mićunovića. Sa dvadeset i dve godine, preselila se u Beograd, gde je nastavila svoju glumačku karijeru.

Bavila se sinhronizacijom animiranih filmova i serija za studije Blu haus, Livada Beograd, Mobi, Gold digi net i Vočaut.

Vanja Milačić otkriva kako je pronašla sebe i dobitne kombinacije za srećan život

Ljubitelje teatra obradovala je vest o dve nove premijere u beogradskim pozorištima, ali i činjenica da u obe predstave glavne uloge igra Vanja Milačić, glumica pozorišnog dara i energije, koja gotovo dve decenije ne prestaje da iznenađuje publiku bogatstvom umetničkog izraza.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/vanjamilacic

‒ Osećam se počastvovanom što mi je ukazano poverenje grada Čačka i njegovih građana da odigram boginju njihovog podneblja i da na taj način umetnički i ljudski novim generacijama približim mogućnost da saznaju koliko je Nadežda Petrović bila i jeste značajna. Osim njenih visokoumetničkih slikarskih radova, ostavila nam je mogućnost da žene današnjeg vremena mogu slobodno da biraju način na koji će živeti ‒ poručuje Vanja povodom monodrame “Nenapisana pisma”, koju igra na sceni “Raša Plaović” Narodnog pozorišta u Beogradu.

Kad glumica, pored svih tekućih obaveza, ima i dvoje dece, praktično je nemoguće da svakodnevicu stavi na “off” i kaže: “Na mene ne računajte, ja sada učim tekst na predstavu”.

‒ Ko još ima takav luksuz da svakodnevicu stavi na “off”? Stižem sve, dan mi traje dvadeset sati. Nekad se srušim od premora, ali volim svoj posao i odabrala sam da budem odgovorna majka, organizovana domaćica, posvećena glumica i kad god mi je naporno, osvestim da je ovakav radni dan sve o čemu sam maštala.

Vanja Milačić
foto: Printscreen/Instagram/vanjamilacic

Vanja je prethodno bila u braku sa rediteljem Jagošem Markovićem, od koga se razvela 2006. godine. Tada je istakla da je krah braka teško podnela, kao i da je Jagoš bio njena najveća ljubav.

Lepa srpska glumica Vanja Milačić već 14 godina je u skladnoj zajednici sa 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, sa kojim ima dvoje dece.

Vanja Milačić
foto: Printscreen/Instagram/vanjamilacic

– Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak – istakla je ona u jednom intervjuu.

Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim – istakla je Vanja u “Exkluzivu” tada.

(Espreso/Hello/Exkluziv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.