BEBANA IZ PORODIČNOG BLAGA SVI ZNATE, A OVO JE NJEGOVA MAJKA: Ostaćete FRAPIRANI kada vidite o kome JE REČ (FOTO)
Vukašin Marković, Foto: Printskrin/RTS

POGAĐAJTE

BEBANA IZ PORODIČNOG BLAGA SVI ZNATE, A OVO JE NJEGOVA MAJKA: Ostaćete FRAPIRANI kada vidite o kome JE REČ (FOTO)

Iako niže hitove, snima i nastupa, on ne voli previše medijski da se eksponira, a posebno retko odgovara na pitanja u vezi sa svojim privatnim životom

Objavljeno:

Vukašina Markovića poznatijeg kao Bebana ljudi najviše pamte po seriji Porodično blago.

On nije nastavio svoju glumačku karijeru, ali je godinama prisutan na javnoj sceni jer se bavi muzikom.

Vukašin Marković
foto: Filip Plavčić

Naime, bio je član poznatog srpskog benda Eyesburn, ali svoje ime i prezime je stavio na mapu uspehom svog benda IrieFm. Iako niže hitove, snima i nastupa, on ne voli previše medijski da se eksponira, a posebno retko odgovara na pitanja u vezi sa svojim privatnim životom.

Ipak, Vukašin se drži podalje od medija, te tako veoma retko odgovara na intimna pitanja, ali je, tokom intervjua za Hello, govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici uopšte.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - skrenuo je odmah priču na drugu temu Marković, ne želeći da otkriva previše.

Vukašin je frontmen grupe "Iriefm", koju je osnovao 2001. godine u Beogradu, a pored toga što peva, piše tekstove i svira trombon. Pamtimo ga kao dečačića kratke kose, ali on sada izgleda potpuno drugačije. Ima duge braon talase i gustu bradu, i dopada se lepšem polu i u ovom “rok” fazonu. Pre nekoliko godina izazvao je burne reakcije u javnosti kada se u spotu pojavio potpuno nag.

Vukašin Marković
foto: Youtube

Koliko je drugačiji, govori i činjenica da poseduje splav na kojem živi i jednom prilikom nas je i ugostio.

- Nikada se nisam pokajao što sam to radio, evo reprizira se već desetu godinu zaredom. Sve to je ljudima ostalo urezano u sećanje - rekao je on u "Jutarnjem programu" na TV Prva.

Vukašin se drži podalje od medija, posvećen je svojoj grupi, a tokom intervjua za Hello, govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio je jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici uopšte.

U takmičenju "Nikad nije kasno" mogli smo da vidimo nastup Ljiljane Marković (52), inače nekadašnje članice grupe "Đerdan". Pre nego što je počela da peva, ona je otkrila da se nije ostvarila kao pevačica budući da se udala kao mlada i da je dobila dvoje dece.

Upravo, njena deca su je i podržala u ovom takmičenju. Verovali ili ne, Ljiljanin sin je Vukašin Marković, frontmen grupe "Irie FM", a ovog momka možda i najbolje pamtimo po ulozi Bebana u seriji "Porodično blago".

1 / 3 Foto: Printscreen

Njegova mama Ljiljana je u popularnom takmičenju otpevala pesmu "Nad izvorom se vrba nadvila", oduševila i prošla u narednju rundu. Ljiljanin nastup pohvalio je i sin Vukašin i samo prokemtarisao - fenomenalno.

(Espreso/Hello/TV Prva/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.