PRETI SVAKOM SRBINU: Ova BOLEST JE RADU ĐURIČIN ODVELA U BOLNICU I POD 24-ČASOVNI NADZOR
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

o bolesti

PRETI SVAKOM SRBINU: Ova BOLEST JE RADU ĐURIČIN ODVELA U BOLNICU I POD 24-ČASOVNI NADZOR

Istaknuta dramska umetnica Rada Đuričin (88) bila je smeštena na odeljenju intenzivne nege Specijalne bolnice za cerebrovaskularne bolesti "Sveti Sava"

Objavljeno: 12:29h

Posle ozbiljnih zdravstvenih problema sa kojima se suočila, slavna srpska glumica Rada Đuričin nedavno je hospitalizovana u bolnicu "Sveti Sava" gde su lekari pokušavali da stabilizuju njeno stanje.

Istaknuta dramska umetnica Rada Đuričin (88) bila je smeštena na odeljenju intenzivne nege Specijalne bolnice za cerebrovaskularne bolesti "Sveti Sava".

Od kada je primljena u referentnu zdravstvenu ustanovu za pacijente sa simptomima akutnog moždanog udara, urađene su joj neophodne laboratorijske analize i svakodnevno je pod budnim okom medicinskog osoblja, pre svega neurologa, koji ulažu maksimum napora da glumica dobije najtežu životnu bitku.

Rada Đuričin
foto: Emilija Jovanović

U bolnici su je od tada posećivali sin Radan Popović, uspešni snimatelj koji je karijeru gradio u Beogradu i Holivudu, gde je sarađivao sa istaknutim rediteljima poput Aleksandera Pejna i koleginica Vjera Mujović sa kojom je nerazdvojna poslednjih tridesetak godina, prenosi magazin Gloria.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.