USNIMLJENA ZMIJA DUGAČKA 6 METARA SA PUNIM STOMAKOM: Odmah se znalo ko je ŽRTVA! (VIDEO)
Piton, Foto: Printscreen/Facebook/Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia Negeri Joho

PAKAO

USNIMLJENA ZMIJA DUGAČKA 6 METARA SA PUNIM STOMAKOM: Odmah se znalo ko je ŽRTVA! (VIDEO)

Spasioci su pronašli džinovsku zver u toru za koze sa punim stomakom

Objavljeno: 09:07h

Ogromna zmija dužine šest metara uhvaćena je u Maleziji nakon što je progutala celu kozu.

Spasioci su pronašli džinovsku zver u toru za koze sa punim stomakom. Prema lokalnim medijima njihov vlasnik nije mogao da pronađe jednu od svojih koza, a izbočina u stomaku zmije nagovestila je sudbinu životinje.

Mrežasti piton je snimljen 28. septembra dok ga je obuzdavala i premeštala malezijska vatrogasna i spasilačka služba u saveznoj državi Džohor, severno od Singapura.

– Kada smo stigli na odredište, pronašli smo zmiju od šest metara unutar kozjeg tora. Stočar je tvrdio da je jedna od njegovih koza nestala i da veruje da ju je progutala zmija. Službenici Vatrogasne i spasilačke službe grada Bomba su zatim uhvatili zmiju pre nego što je ponovo puštena u oblast daleko od građana – saopštila je vatrogasna služba.

Čak sedam ljudi je bilo potrebno kako bi podigli ogromnu nabreklu zmiju. Nakon toga su iz nje izvadili kozu, pa pitona odneli u daleko divljinu.

Portparol Vatrogasne i spasilačke službe je takođe rekao da je ovo prvi put da primiju ovakav poziv.

Inače mrežasti piton je jedna od najdužih zmija na svetu. Najduži ikada izmereni primerak bio je dugačak oko 9,7 metara. Oni koji žive blizu civilizacije najčešće ciljaju stoku, mada je bilo i retkih slučajeva napada na ljude.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.