OSTAĆETE ZAPANJENI KADA VIDITE KO JE ŽENA BOBE IZ FILMA "LUDE GODINE": Cela SRBIJA je ZNA (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

ko bi rekao

OSTAĆETE ZAPANJENI KADA VIDITE KO JE ŽENA BOBE IZ FILMA "LUDE GODINE": Cela SRBIJA je ZNA (FOTO)

Snimio je osam filmova iz serijala Lude godine, gde je tumačio lik Slobodana Bobe Pavlovića

Objavljeno: 19:48h

Vladimir Petrović povukao se iz sveta glume, a danas ima i unuka.

Svi ga pamte kao Bobu iz popularnih filmova „Lude godine“, „Kakav deda takav unuk“, „Idi mi dođi mi“, iz davnih osamdesetih. Ipak, on se odlučio za neki drugi poziv.

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Srećno sam oženjen, imam dvoje dece, sina Igora i ćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, postao sam deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere - rekao je za „Blic“ bivši glumac jednom prilikom i priznao da ga trenutno ništa ne interesuje sem unuka.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Ja nemam prilike da često uživam u njegovom društvu zato što moj sin i snaja žive u Zagrebu, ali sada su u Beogradu i provodimo lepe trenutke zajedno - kaže Petrović.

Glumac je ranije izjavio za „Blic puls“ da se ne kaje što nije ostao u svetu glume i da je srećan izborom koji je napravio

- Nisam siguran da bi to bio posao koji bi me ispunjavao. U suštini, ja sam svoj hobi pretvorio u glavno zanimanje, pa tako radim ono što volim. Ne vidim sebe u tom svetu - rekao je tada Boba iz "Žikine dinastije"..

Vladimir Petrović
foto: Printscreen/Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Snimio je osam filmova iz serijala Lude godine, gde je tumačio lik Slobodana Bobe Pavlovića. Osim toga, glumio je i u filmu Majstor i Šampita.

Vladimir se bavi marketingom, odnosno realizacijom i kreiranjem reklamnih kampanja. Do 1992. godine je radio u EPP-u Radio Televizije Beograd. Bio je reditelj i snimatelj Indeksovog radio pozorišta. Jedan je od pokretača marketinga na radiju B92 i prve privatne radio stanice Pingvin. Od 1993. radio je u sistemu Saatchi & Saatchi agencija.

Jedan je od osnivača marketinške agencije „Tim talenata“. Danas ima svoju Reklamnu agenciju i jedan je od suvlasnika radio Indeksa. Oženjen je Jasminkom Petrović, književnicom za decu. Imaju dvoje dece, Igora i Anu.

Vladimir Petrović
foto: Printscreen/Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Jasminka Petrović (Beograd, 1960) srpska je spisateljica za decu i mlade. Za svoj rad višestruko je nagrađivana. Njene knjige (Škola, Seks za početnike, Bonton, Kako postati i ostati glup, Ovo je najstrašniji dan u mom životu, Mame, Hoću kući, Dugina dolina, Pametna knjiga za mamu i tatu...) prevedene su na blizu trideset jezika.

Jasminka Petrović piše za decu od 1990.[5] godine i do sada je napisala više od trideset knjiga za decu i mlade. Njene knjige prevedene su na više od trideset jezika, a neke od njih su dramatizovane u pozorištima za decu u zemlji i inostranstvu. Najčešće sarađuje sa izdavačkim kućama Kreativni centar i Odiseja

Vladimir Petrović
foto: Printscreen/Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Knjige Jasminke Petrović dva puta su se našle među 200 najboljih dečjih knjiga na svetu u izboru časopisa White Raven Međunarodne omladinske biblioteke (Internationale Jugendbibliothek) u Minhenu: godine 2016. roman Leto kada sam naučila da letim i 2017. kratki roman za početno čitanje Hoću kući

Jasminka Petrović
foto: Printscreen/Youtube/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.