"OVO ŽELIM OD ŽENE U SE*SU I SRAMOTA ME JE" Muškarac šokirao svoj prijatelje PRIZNANJM
Seks, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

"OVO ŽELIM OD ŽENE U SE*SU I SRAMOTA ME JE" Muškarac šokirao svoj prijatelje PRIZNANJM

Jedan od lošijih osobina jačeg pola je hvalisanje (preterivanje) svojim seksualnim dostignućima ne bi li izazvali divljenje prijatelja.

Objavljeno:

Ali, kao što žene znaju, istina je često drugačija od njihovih priča.

Umesto maratonskog seksa i „spontanog“ lomljenja kreveta tokom burnog vođenja ljubavi, dobar deo muškaraca uglavnom želi – nežnost ispod pokrivača.

„Sramota bi me bilo da priznam prijateljima, ali nežno vođenje ljubavi mi je najdraže. Obožavam kad mi partnerka svojim pogledom i dodirima jasno daje do znanja da me želi i nije joj problem da preuzme inicijativu kako bi mi to pokazala“, priznao je 34-godišnji Martin.

„Nemam ništa protiv seksa na brzaka, ali on nikada ne zadovolji moje najdublje potrebe“, dodaje Martin. „Najviše volim kad me nežno skine, ljubi po celom telu i kada polako dosegnemo orgazam. Tada se osećam da smo povezani, kao da smo jedno“.

Seks
foto: Profimedia

Da su ovakva razmišljanja sve češća među muškarcima, potvrđuju i neke studije

Muškarci ne žele uvek da budu oni koji će inicirati seksualne odnose, kaže dr. Don Majkl, klinički seksolog i autorka priručnika „Intimacy Guidebook for Couples“. Ako muškarci moraju svaki put da iniciraju seks, počinju da se osećaju manje privlačno, a mogu i da razviju strah od lošeg performansa u spavaćoj sobi, prenosi Zadovoljna.hr.

Iako je svojevremeno serijal „Pedeset nijansi sive“ bio vrlo popularan, dr. Majkl primećuje je sve veći broj muškaraca ne želi da budu dominantni u krevetu i žude za potpuno drugačijim stvarima.

Neki muškarci vole kada su njihove žene dominantne, ali tu dominaciju ne sprovode na grub način. Naprotiv, dominiraju svojom brižnošću. O tome se retko kad govori, ali muškarci zaista žele nežnost u spavaćoj sobi. Žele intimnost s ženom kroz nežan seks prepun ljubavi. Žene zaboravljaju da su i muškarci emocionalna bića, a da je seks ogromna ekspresija intimnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.