OVAJ ČOVEK JE BIVŠI MUŽ LJUBINKE KLARIĆ: Zanemećete kada vidite KO JE u PITANJU
Foto: Stefan Jokić

iznenađujuće

OVAJ ČOVEK JE BIVŠI MUŽ LJUBINKE KLARIĆ: Zanemećete kada vidite KO JE u PITANJU

Iako je život podredila, pre svega, sinu Kosti, pa potom i karijeri, u životu glumice Ljubinke Klarić bilo je mesta i za novu ljubav, koja je prilično čini srećnom

Objavljeno: 15:52h

Ljubinka Klarić je srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica.

Ljubinka Klarić je glumu diplomirala 2007. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta od 2009. godine

Svoju filmsku karijeru je započela 2001. godine ulogom u filmu Normalni ljudi za koju je na 36. Filmskim susretima u Nišu dobila Nagradu Carica Teodora.

Ljubinka Klarić
foto: Dragan Kadić

Iako je život podredila, pre svega, sinu Kosti, pa potom i karijeri, u životu glumice Ljubinke Klarić bilo je mesta i za novu ljubav, koja je prilično čini srećnom.

Naime, glumica je pronašla mir pokraj ambasadora Srbije u Iraku, Uroša Balova, sa kojim, kako je preneo magazin "Hello", već nešto više od dve godine održava vezu na daljinu, a sada je isplivala i njihova prva zajednička fotografija.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Na fotografiji koja stoji i na profilu ambasadora, možemo videti njih dvoje u Iraku, a Ljubinka je obukla hidžab, kako bi bila u skladu sa njihovim tradicionalnim načinom ženskog odevanja, dok je ambasador imao na sebi sako, farmerke i poseban šal.

O tome da Ljubinka provodi vreme u Bagdadu svedoče i njene objave na društvenim mrežama, te se stiče utisak da, kada joj obaveze dozvoljavaju, trudi se da provede što više slobodnog vremena sa svojim partnerom.

Uroš Balov je diplomirani pravnik, obavljao je poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta, a ukazom predsednika Aleksandra Vučića na funkciju ambasadora postavljen je 2018. godine.

Takođe, u književnim krugovima poznat je pre svega kao osnivač i direktor jedne izdavačke kuće, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija i drugih.

Ljubinka Klarić je, podsetimo, poznata po ulogama u serijama "Kolo sreće", "Tate", "Moj rođak sa sela" i drugim.

Ljubinka Klarić
foto: Printscreen Instagram/ljubinkaklaric

Pre 13 godina Ljubinka Klarić spakovala je kofere i zaputila se u Ameriku. Imajući u vidu da je u to vreme radila „punom parom“, išla iz jedne predstave u drugu, njen potez je za mnoge bio neočekivan.

‒ Uvek treba prekinuti kad je najlepše. Previše sam igrala u to vreme, što je na kraju dovelo do prezasićenja. Jednostavno, pratio me je osećaj da je više kvantiteta nego kvaliteta i iz tog razloga sam rešila da napravim pauzu. Život me je odveo na neku sasvim drugu stranu, pravo u Los Anđeles ‒ pojasnila je.

Ljubinka Klarić
foto: Printscreen Instagram/ljubinkaklaric

Ipak, u Ameriku nije otišla „tek tako“. Tamo ju je čekao suprug Nebojša Nebojšu Jovanovića, finansijski konsultant. Zanimljiv je podatak da su se venčali u tajnosti, na Zemunskom keju. Za odlazak pred matičara znali su samo kumovi, a srećne vesti su tek kasnije podelili sa roditeljima.

Ljubinka i Nebojša u braku su bili četiri godine, od čega su zajedno proveli tek pola vremena.

(Espreso / Telegraf / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.