EVO KOLIKO JE ZAPRAVO VISOKA MINA LAZAREVIĆ: Frapiraćete se
Foto: Zorana Jevtić

iznenađujuće

EVO KOLIKO JE ZAPRAVO VISOKA MINA LAZAREVIĆ: Frapiraćete se

U periodu od 2011. do 2012. godine bila je član treće sezone takmičenja Ja imam talenat

Objavljeno: 10:09h

Naša poznata glumica Mina Lazarević iza sebe ima dva braka, dok o oba izbegava da govori u javnosti.

Prvi brak joj je bio sa džez muzičarem Aleksandrom, sa kojim je i dan-danas u dobrim odnosima.

Mina je sa Aleksandrom nastupala na džez zabavama, dok je o njihovom specifičnom odnosu samo jednom pričala javno.

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina - kazala je ona za "Blic".

Mina Lazarević
foto: Zorana Jevtić

- Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - dodala je tom prilikom Mina.

Njeni roditelji su čitav svoj život posvetili muzici. Otac Ljubiša je dirigent, danas u penziji, a majka Marija, koja je danas takođe u penziji, svoju radni vek provela je u horu Pozorišta na Terazijama. Išla je na republička i savezna takmičenja, osvajala je prve nagrade iz solfeđa i klavira. Već sa osam godina, bila je jako aktivna, i mnogi su joj predviđali uspešnu muzičku karijeru.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

Kao svestrano dete, sa 11 godina je krenula na atletiku. Imala je dobre predispozicije, pa je godinu dana na Partizanovom stadionu trenirala sprinterske discipline, pre svega na 100 metara. Prirodan put bila je Muzička akademija, koju je upisala sa 16 godina. Stigla je skoro do kraja godine, ali je upisala Fakultet dramskih umetnosti u 19. godini i napravila veliku prekretnicu u svom životu. Njeni prvi angažmani bili su uskakanja u druge predstave.

Tako je Mina „uskočila” u Briljantin i Violinistu. Prvu ulogu u pozorištu dobila je u predstavi Snežna kraljica tumačeći lik Gerde. Član je pozorišta Teatar T, jedinog mjuzikl pozorišta u Srbiji. Ipak, nastavila je da se bavi muzikom, u javnosti je imala i muzičke nastupe.

zabava, zvezde, Mina Lazarević, Vojin Ćetković
foto: Printscreen

Majka je troje dece. Punu medijsku pažnju na sebe skrenula je ulogom Čupke u seriji Porodično blago, a ulogom u predstavi Seks bomba postigla je vrhunac medijske popularnosti. Prvu ulogu na filmu imala je u Normalnim ljudima.

U periodu od 2011. do 2012. godine bila je član treće sezone takmičenja Ja imam talenat.

Pozajmila je glas u raznim crtanim filmovima i serijama poput Mladi mutanti nindža kornjače (1987), Moj mali poni: Prijateljstvo je magija, Muzika duge, Igre prijateljstva, Drvo fu Tom, Invazija Rabida, Ku Ku Haražuku, Pa pa letimo, Polje lala, Vinks, Super špijunke,

Mina Lazarević, Goran Stanić
foto: Dragan Kadić

Prodavnica najmanjih ljubimaca, Dvorištvance, Super krila, Barbi: Život u kući snova, Magija Vinks: Tajna izgubljenog kraljevstva, Štrumpfovi (TV serija), Deda u mom džepu, Čarli i Mimo, Jugio 5D, Monster haj, Jugio Zeksal, Jokai voč, Teletabisi, Nauka iz dvorišta, Pevajmo.

Mina je visoka 170 cm.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.