UŽIVO OPLEO PO VLASTITOJ TELEVIZIJI! Poznati voditelj "POPIO" OTKAZ, RASKRINKANA I BIVŠA KOLEGINICA
Voditelj, Foto: Printscreen/youtube

neverovatno

UŽIVO OPLEO PO VLASTITOJ TELEVIZIJI! Poznati voditelj "POPIO" OTKAZ, RASKRINKANA I BIVŠA KOLEGINICA

Zbog kritika koje je izneo na račun svoje redakcije i kolega, voditelj iz Los Anđelesa Mark Mester dobio je otkaz, a sve zbog toga što smatra da je njegovoj bivšoj koleginici i partnerki u vođenju zajedničkog programa učinjena velika nepravda.

Objavljeno: 16:58h

Prema pisanju stranih medija, Mester je pobesneo nakon što njegovoj koleginici Linet Romero, koja je nekoliko dana ranije dala otkaz kako bi prešla na drugu televiziju, uprava nije dozvolila da se oprosti od gledaoca uprkos tome što je na tom radnom mestu provela 24 godine, prenosi "Index.hr".

Producenti su navodno napisali deo koji je Mester trebalo da pročita u emisiji kao posvetu Linet, ali on je odbio napisani materijal i umesto toga rekao: "Započeo bih tako što želim da se izvinim Linet. Toliko te volim, ti si doslovno moja najbolja prijateljica. Nisi zaslužila ono što ti se dogodilo", rekao je i nazvao potez produkcije nepristojnim, okrutnim i neprimerenim.

Takođe je rekao gledaocima da avion, koji je on iznajmio, leti iznad KTLA televizije sa transparentom na kojem piše: "Volimo te, Linet."

Zbog njegovog ispada KTLA ga je u prvi mah suspendovala, ali onda je objavljeno kako su mu ipak uručili otkaz jer smatraju da je "svojim ponašanjem to zaslužio".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.