"POGLEDALA SAM U NJEGOV "PONOS" I UKOČILA SE" Bacili se na POSAO, pa usledio HOROR neviđenih razmera
Seks, Foto: Printscreen/Tviter

AU

"POGLEDALA SAM U NJEGOV "PONOS" I UKOČILA SE" Bacili se na POSAO, pa usledio HOROR neviđenih razmera

Užas nad užasima

Objavljeno: 19:05h

Šon Marsden (48) imao je vatrenu akciju sa svojom devojkom Luis Grej (36) kada se desilo baš ono o čemu je uvek čitao u novinama i mrmljao sebi u bradu: "Ma kome se još to dešava?"

Šon za sebe kaže da je nezajažljiv u seksu, a da će 22. decembar pamtiti do kraja života. Naime, baš te večeri su se Šon i Luis bacili na posao. Odabrali su "dogi stajl", njihovu omiljenu pozu, a onda je Šon loše procenio celu situaciju i toliko se zaneo da je svom silinom svojim penisom udario u Luisinu karličnu kost.

- Odjednom sam čuo "KRC" a onda mi je penis pukao po sredini. Sedeo sam u krevetu u šoku i lokvi krvi i gledao kako mi penis raste do neslućenih razmera. Za to vreme Luis je bila na telefonu i zvala hitnu pomoć. Do tog trenutka, penis mi se naduo na veličinu vinske flaše - kaže ovaj čovek.

U bolnici je dobio morfijum i dijagnozu frakture penisa, pa je morao na hitnu operaciju kako bi mu se popravila uretra. Nakon što je otpušten iz bolnice, Šonu, kaže, nije problem što leži u zavojima i što ima kateter, već što nema seksa do kraja januara.

Luis, s druge strane, kaže da oseća krivicu što se to desilo.

- Tačno sam znala da nešto opasno nije u redu. Pogledala sam mu penis i tačno videla da je pukao. Presekla sam se od straha, nisam ni znala da je to zaista moguće. Sad se plašim seksa sa njim da ga ne bih opet povredila - kaže Luis.

Ona je, inače, otkrila medijima i da ona i Šon nisu ispoštovali naređenje lekara da se suzdrže od seksa do februara jer su "hteli da provere da li mu penis radi".

- Radi kao sat. Sad mi je ostao samo strah da neću moći da imam decu, pa ćemo morati da i to proverimo - kaže Šon.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.