OVA ŽENA JE PREDVIDELA SMRT KRALJICE ELIZABETE I TO ŠPARGLOM: A ono što je rekla o Vilijamu će vas posebno ŠOKIRATI
Kraljica Elizabeta, Foto: Print Screen Youtube

AU

OVA ŽENA JE PREDVIDELA SMRT KRALJICE ELIZABETE I TO ŠPARGLOM: A ono što je rekla o Vilijamu će vas posebno ŠOKIRATI

Nakon kraljičine smrti, Pekington je izvela još jedno tumačenje iz kojeg je uvidela neka zanimljiva predviđanja

Objavljeno: 18:43h

Iako se mnogi Britanci bore da se naviknu na život bez kraljice, Džemima Pekington je očigledno bila spremnija za smrt Njenog Veličanstva nakon što su njene špargle ranije ovog meseca “formirale oblik slomljene krune”.

Naime, ako do sada niste čuli da postoje osobe koje znaju da tumače stvari putem špargli, sada ćete sigurno znati za njih.

Ovi ljudi bacaju špargle u vazduh i tumače stvari na osnovu toga kako one padnu na zemlju, pa je tako Džemima, kada je ranije ove godine videla slomljenu krunu, znala da se sprema nešto loše.

– “Koplja” špargli su formirala polomljenu krunu što mi je nagovestilo da će doći do velike tuge, priseća se ona.

Kraljičina smrt nije jedino predviđanje koje je Pekington iznela u vreme proricanja sudbine. Ona takođe tvrdi da je predvidela Bregzit, smrt kraljičinog supruga princa Filipa, zbacivanje Tereze Mej sa mesta premijera i povlačenje Harija i Megan iz kraljevske porodice.

Nakon kraljičine smrti, Pekington je izvela još jedno tumačenje iz kojeg je uvidela neka zanimljiva predviđanja.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

– U jednoj formaciji videla sam kako koplja prave slovo “A” koje se preliva u slovo “E”. Iz ovoga sam protumačila kako princeza Ana postaje vojvotkinja od Edinburga, što bi bila divna počast njenom ocu sa kojim je bila veoma bliska. Ona je najvredniji član kraljevske porodice i mislim da bi za nju bilo prikladno da nosi titulu vojvotkinje od Edinburga. Koplja takođe sugerišu da će kralj Čarls učiniti korak unazad, zbog svojih godina, i postaviti Vilijama za princa regenta. Postoji presedan da se to ranije dešavalo u ovoj zemlji.

U narednih dvanaest meseci, predviđa Pekington, princ Vilijam će “preuzeti mnoge dužnosti kralja’ kao princ regent”.

Ne samo da Pekington očekuje da Vilijam preuzme vlast, već takođe tvrdi da je videla da će se Boris Džonson vratiti na vlast kao premijer nakon što je Liz Trus bila na 10. mestu.

Samo će vreme pokazati da li će se Pekingtonova predviđanja obistiniti, ali ako se obistine, zapamtite da ste to prvo čuli ovde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.