VIŠE NE MOŽE NI FARMERKE DA OBUČE: Horor ispovest POZNATE LEPOTICE - ŽIVOT JOJ JE POSTAO AGONIJA! (FOTO)
Nikita Jasmin, Foto: Printscreen Instagram

izgleda svetski

VIŠE NE MOŽE NI FARMERKE DA OBUČE: Horor ispovest POZNATE LEPOTICE - ŽIVOT JOJ JE POSTAO AGONIJA! (FOTO)

Okrugla i velika zadnjica Kim Kardašijan san je mnogih žena

Objavljeno:

Jedna od njih, Nikita Jasmin, koja je pre četiri godine napravila brazilski lifting zadnjice, smatra da je vreme da slavne ličnosti priznaju kakva je zapravo svakodnevnica sa "napumpanom" zadnjicom. Žena je odlučila da govori ne samo o rizicima povezanim sa estetskom hirurgijom, već i o problemima svakodnevnog života nakon BBL operacije.

"Želela sam zadnjicu kao Kim"

Kada se Kim Kardašijan pojavila na naslovnoj strani časopisa u farmerkama koje su bile preuske, 28-godišnja Nikita odlučila je da progovori o pravim problemima sa tako velikom zadnjicom.

Nikita priznaje da ju je 41-godišnja Kim Kardašijan, koja je uvek demantovala glasine da joj je zadnjica takva zbog operacije, inspirisala da "ide pod nož".

"Sviđalo mi se to što je imala figuru u obliku peščanog sata, ali znaš da je ne možeš dobiti vežbanjem u teretani. Nemojte me pogrešno shvatiti, morate da uradite liposukciju i BBL (brazilsko podizanje zadnjice), naravno onda trenirajte da biste ostali u formi, ali ne postoji način da vam priroda podari savršenu figuru u obliku peščanog sata – tanak struk, široke bokove i veliku zadnjicu u obliku breskve.

Brazilsko podizanje zadnjice. "Najgori bol na svetu"

"Brazilsko podizanje zadnjice je postupak koji je izmišljen u Južnoj Americi šezdesetih godina prošlog veka. Postupak je jednostavan, isisaju masnoću sa drugih delova tela, a zatim je prenosi na zadnjicu kako bi se stvorila veća, punija i podignuta zadnjica.Prethodno bi trebalo da se ugojite što više možete, jer što više masti iz vašeg tela uzmu, to će vaša zadnjica biti bolja i veća", objašnjava Nikita.

Kako izgleda BBL procedura?

Masno tkivo se najčešće sakuplja sa leđa, kukova, butina i stomaka liposukcijom, zatim se čisti i pravilno priprema, stavlja u zadnjicu. Može se modelirati tako da daje određeni oblik. Samo 50 odsto. ubrizgana mast na kraju ostaje u zadnjici (preostalih 50% telo apsorbuje), tako da u početku morate da transplantirate više nego što je potrebno.

Najmanje četiri nedelje nakon zahvata ne smete sedeti ili ležati na zadnjici, kako ne biste pokvarili željeni efekat. Za to vreme možete ležati samo na stomaku, korišćenje toaleta je takođe veoma teško. Takođe treba nositi specijalno donje rublje. Posle četiri nedelje možete sedeti na specijalnom valjku, a normalno sedenje moguće je tek posle više od dva meseca. Otok koji se pojavljuje nakon procedure nestaje nakon šest meseci. Brazilsko podizanje zadnjice traje mnogo godina.

"Neki BBL tretmani se zaista loše završavaju"

Nikita je do sada prošla dva BBL tretmana, dva puta je uvećala grudi, imala liposukciju celog tela i poboljšala nos. Svi tretmani su obavljeni u Turskoj. Ova 28-godišnjakinja priznaje da je brazilsko podizanje zadnjice bilo najbolnije od svih.

"To je bio najgori bol koji sam ikada doživela. Imala sam alergijsku reakciju na lekove koje sam dobila posle zahvata, oči su mi bile krvave, završila sam i u bolnici. Ali to nije ništa. Čula sam strašne priče o devojkama koje su svoju priču kobno završile, odnosno posle operacije ili tokom operacije, lekari su koristili alate koji nisu bili očišćeni. Takvi tretmani se zaista loše završavaju, infekcija i curenje gnoja su najmanji problem."

Posle osam nedelja, Nikita se vratila u teretanu kako bi održala novu figuru. Međutim, otkrila je da je veći deo masti prebačen na njenu zadnjicu nestao.

"Izgubite oko 30% telesne masti odmah nakon BBL-a, ali ako idete u teretanu i radite kardio, takođe gubite mnogo toga.

Kada je Nikita počela da trenira, zadnjica joj se značajno smanjila, pa je posle sedam meseci odlučila da se podvrgne drugom BBL tretmanu.

Veliki problemi

Probadajući bol i neprijatnosti koje traju više nedelja nakon operacije nisu svi problemi povezani sa popularnom procedurom. Nikita objašnjava da ne možete da nosite svoju odeću nakon tretmana.

"Morala sam da se otarasim dosta stvari. Većina ovih koje imam je napravljena od veoma rastegljivih tkanina. Teško mi je da nađem odeću u prodavnicama. Ako mi nešto pristaje uz struk, nema šanse da to navučem preko zadnjice. Uopšte ne nosim teksas šorts i farmerke, osim ako su veoma elastične i mnogo se rastežu. Trudim se da izbegavam odeću sa rajsferšlusima."

"Ne mogu da kažem da se kajem zbog operacije, ali volela bih da sam pre nekoliko godina bila obaveštena o ovakvim problemima", kaže Nikita. "Osećam da je Kim inspirisala svet da radi BBL. Pre pet godina bilo je pravo ludilo - što je tvoja zadnjica veća, to je bila bolja. Mnogo devojaka želi zadnjicu poput nje. Htela bih da pitam Kim da li shvata da sve mlađih devojaka padaju pod njen uticaj!

(Espreso / Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.