"MUŽ NAJBOLJE PRIJATELJICE MI JE OVO RADIO DOK SMO BILI SAMI": Sada ne može bez TOGA ni SEKUND
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

"MUŽ NAJBOLJE PRIJATELJICE MI JE OVO RADIO DOK SMO BILI SAMI": Sada ne može bez TOGA ni SEKUND

Očajna žena traži pomoć!

Objavljeno: 21:57h

Deidre je stručnjak za odnose u vezi, a ovoga puta obratila joj se žena koja ima ozbiljan problem.

Imam 44, godine, a moja prijateljica 43, znamo se od fakulteta, a takođe i njen suprug je naš zajednički prijatelj. Njih dvoje su se zabavljali na fakultetu, a zatim venčali, sada imaju sina koji ima 16. godina, a ja sam mu bila kuma na krštenju.

Oduvek sam bila pomalo ljubomorna što su njih dvoje tako brzo pronašli jedno drugo, a ja nikada nisam imala neku ozbiljniju vezu. Družimo se dosta, pošto i živim blizu njih. Imamo običaj da se okupljamo u toku vikenda, spremamo neku hranu, jedemo i gledamo televiziju.

1 / 5 Foto: Profimedia

Prošlog vikenda moja prijateljica je bila odsutna i insistirala je na toma da treba da provedem vikend sa njenim mužem uprkos tome što ona nije tu.

Popila sam nekoliko pića više, a on je počeo da flertuje sa mnom, rekao mi je kako sam u odličnoj formi. Prijalo mi je i moram reći da sam i ja flertovala sa njim na trenutak. Seksualna tenzija među nama je bila ogromna posebno kada me je pomazio po leđima.

Seks
foto: Profimedia

Ništa više se nije dogodilo, ali moglo je. Sledećeg jutra sam se probudila i osećala sam se užasno. Sledećeg dana mi je poslao poruku: "Znam da si i ti nešto sinoć osetila. Želeo bih da probamo da se viđamo tajno, da vidimo kako ćemo se osećati i kako će to da izgleda!"

Deidre je odgovorila:

Seks
foto: Profimedia

"Bilo bi zaista nezogdno da ugrozite ne samo dugogodišnje prijateljstvo već i kumstvo. Recite mužu svoje prijateljice da je ono što se dogodilo bila greška i da više ne sme da se ponovi. Oni možda prolaze kroz neku krizu, a vi morate da ih ohrabrite da rade na svom odnosu, kao pravi prijatelja. U međuvremenu vi se malo udaljite od njih kao para. Viđajte se sa prijateljicom, a njega izbegavajte neko vreme. Pronađite neku novu zanimaciju, hobi za sebe i nemojte slobodno vreme provoditi sa njima."

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.