GLEDALA JE SE*S MUŽA SA DRUGOM ŽENOM: Pred sam VRHUNAC mu je rekla da joj uradi OVO
Foto: Profimedia

sramota

GLEDALA JE SE*S MUŽA SA DRUGOM ŽENOM: Pred sam VRHUNAC mu je rekla da joj uradi OVO

U srednjim i kasnim 20-ima njihov je odnos ipak, kaže, bio loš, verovatno zbog podizanja male dece i toga što su i sami bili mladi i pokušavali da rade i zarade dovoljno novca

Objavljeno: 18:19h

Ja sam 36-godišnja žena i sa svojim sam partnerom otkad smo oboje imali 20 i zajedno studirali. Zatrudnela sam nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, tako da je sve krenulo dosta brzo. Hteli smo da ostanemo zajedno i imamo dete i uglavnom smo obavili dobar posao s podizanjem deteta. Sada imamo dvoje dece – napisala je jedna žena za Mirror.

U srednjim i kasnim 20-ima njihov je odnos ipak, kaže, bio loš, verovatno zbog podizanja male dece i toga što su i sami bili mladi i pokušavali da rade i zarade dovoljno novca. Nosili su se s pritiskom na različite načine – on je puno izlazio s prijateljima i spavao s drugim ženama, ja sam to sve gledala svojim očima. Pred orgazam rekla mu je da je stisne jako po telu.

1 / 8 Foto: Profimedia

– Neverovatno, rešili smo sve i stvari su sada bolje nego ikada. Deca su nam dobro, a moj partner je sjajan tata i suprug. Međutim, iz nekog sam razloga u poslednje vreme ja jako ljuta zbog njegovog varanja tada i paranoična oko toga gde ide i s kim je pa mu stalno proveravam telefon, ali nisam našla ništa sumnjivo – nastavila je.

Seks
foto: Profimedia

– Pa, možda se baš zato što su stvari dobre bojite da će nešto sve sabotirati. On je pre varao, zbog čega ste se sigurno osećali vrlo uzrujano i nesigurno. Priznali ste da ste nekomunikativni, pa nemojte ponoviti tu grešku i recite svom partneru kako se sada osećate. Objasnite da se brinete da bi se ista stvar mogla ponoviti i da se zbog toga osećate nesigurno.

Seks
foto: Profimedia

Ako smatrate da niste od njega dobili odgovore koje ste tada želeli, otvorite raspravu i dovedite ga do toga ga da bude iskren s vama. Zvuči kao da ste tada oboje bili pod velikim stresom, ali on je ipak odlučio da vas prevari i trebalo bi da preuzne odgovornost za to.

seks
foto: Profimedia

Ako vam partner nije dao nikakav razlog da budete sumnjičavi, onda takođe morate razmisliti o tome gde ste i kako se osećate prema sebi – odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.