OVAJ MUŠKARAC JE BIVŠI MUŽ MARIJE KARAN: Ostaćete u NEVERICI kada vidite ČIME SE bavi i KAKO IZGLEDA (FOTO)
Marija Karan, Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

ŠOK

OVAJ MUŠKARAC JE BIVŠI MUŽ MARIJE KARAN: Ostaćete u NEVERICI kada vidite ČIME SE bavi i KAKO IZGLEDA (FOTO)

2005. i 2006. godine Marija je glumila stariju ćerku Maju u komediji „Ljubav, navika, panika“ koja je ostvarila veliku gledanost

Objavljeno: 19:10h

Marija Karan je srpska glumica. Rođena je 29. aprila 1982. godine u Beogradu, Srbija, a glumom je počela da se bavi 2001. godine. Postala je poznata 2004. godine, u filmu Jesen stiže, dunjo moja (2004).

Nastavila je s ulogama u popularnim projektima, kao što su filmovi Kad porastem biću Kengur i Sedam i po i serija Ljubav, navika, panika (2005), koju je napustila 2006. godine (zamenila ju je Borka Tomović). 2007. godine je glumila u jednom od najuspešnijih srpskih filmova te godine, Četvrti čovek, a trenutno radi na filmu Taksista.

Kao devojčica, volela je da ide po kraju i susedima peva i priča viceve. Tada je kod nje primećen glumački talenat, pa je još kao mala znala da će biti glumica.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/marakaran

Studirala je zajedno sa glumcima kao što su Kalina Kovačević, Nada Macaković, Ana Marković i Nikola Rakočević. Da nije glumica, postala bi doktor. Pored glume, velika strast su joj odbojka, stoni tenis i fitnes-biciklizam.

2011. godine Marija je učestvovala u snimanju filma „Assassination Games“ u kome je sarađivala sa Žan Klod Van Damom (Jean-Claude Van Damme). Dodeljena joj je uloga teniserke u seriji „Tajni Slučajevi“ („Covert Affairs“), a na kastingu za izbor glumaca pobedila je rusku teniserku Anu Kurnjikovu. Takođe se pojavila u parapsihološkom trileru „The Rite“ u kom glavnu ulogu tumači Entony Hopkins (Anthony Hopkins). Glumica je na svečanoj premijeri filma prošetala crvenim tepihom u društvu poznatog glumca sa kim je pričala o religiji.

Marija Karan
foto: Instagram

2015. godine Marija je sa suprugom prisustvovala 87. dodeli Oskara i dodeli Emi nagrada. Imala je jednu od glavnih rola u seriji „Reci da me voliš“, a tri godine kasnije je glumila u seriji „Pet“. Dodeljena joj je uloga ambiciozne Aleks koja je zbog slave i bogatstva uplovila u kriminalističke vode. U medijima se pojavila vest da je napravila problem na snimanju nakon scene u kojoj je bila obnažena. Nije bila zadovoljna jer joj se na nogama video celulit pa je tražila da ta scena bude izbačena. Na kraju je dogovoreno da je zameni dublerka. Upskos tome što je hiljadama kilometara daleko, glumica je nastavila da sarađuje sa rediteljima iz regiona pa zbog toga često dolazi u Srbiju. Što se tiče domaćih projekata, usledile su epizodne uloge u srpskoj seriji „Nepobedivo srce“, crnogorskoj seriji „Budva na pjenu od mora“ i hrvatskoj telenoveli „Larin izbor“.

Marija Karan
foto: Profimedia

2005. i 2006. godine Marija je glumila stariju ćerku Maju u komediji „Ljubav, navika, panika“ koja je ostvarila veliku gledanost. Ona se pojavila u 38 epizoda nakon čega je, zbog odlaska na profesionalno usavršavanje u London, napustila snimanje. Zamenila ju je glumica Borka Tomović.

Marija Karan
foto: Profimedia

Iako Marija i Džoel više ne žive zajedno, a deli ih i pola sveta, ostali su u bliskim odnosima i čine sve da njihov sin Marko Leo ima bezbrižno i srećno detinjstvo. Čim je čuo da je Marija doživela neprijatnost najavio je svoj dolazak u našu prestonicu. Obećanje je nekoliko dana kasnije i ispunio, a onda je uradio nešto što je sve iznenadilo.

2012. godine je počela da se zabavlja sa Džoel Lubinom, jednim od najuspešnijih holivudskih agenata koji je sarađivao sa velikim zvezdama kao što su Tom Kruz, Džordž Kluni, Kristina Agilera, itd.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.