SPAVALA SA 1.000 OŽENJENIH MUŠKARACA, POGLEDAJTE ŠTA IM JE SVE RADILA: Ženama će se podići kosa na glavi?
Gvinet Li, Foto: Printscreen Instagram

KO BI REKAO

SPAVALA SA 1.000 OŽENJENIH MUŠKARACA, POGLEDAJTE ŠTA IM JE SVE RADILA: Ženama će se podići kosa na glavi?

Zima se bliži, letnji praznici su gotovi i uskoro se vraća hladno i tmurno vreme.

Objavljeno: 11:26h

Mnoge ljude to ispunjava osećajem jada – ali ne i super-ljubavnicu Gvinet Li (50), koja kaže da joj je to najdraže doba godine.To je zato što je to vreme kada će najverovatnije započeti većina afera.

– Na sceni je toliko mnogo oženjenih muškaraca koji su potencijal za aferu – kaže Gvinet, koja svoje vreme provodi između Londona i Kalifornije.

– Filmski producenti, finansijeri… oni su samo neki od muškaraca s kojima se trenutno viđam i svi oni žele drugu ženu – kaže.

Njeni stavovi potkrijepljeni su stvarnim statistikama.

Ključni razlog iza jesenjeg porasta afera od 22 posto je pritisak koji dugi letnji praznici stavljaju na dugogodišnje veze.

Trećina žena (32 posto) i sličan broj muškaraca (34 posto) rekli su da ih je produžena izloženost partneru na odmoru naterala na razmišljanje o ‘nečem novom’.

Postupni prestanak rada od kuće još je jedan faktor jesenjeg povećanja broja afera.

– Ljudima je muka da stalno gledaju svoje dosadne partnere – rekla je Gvinet, koja je procijenila da je imala hiljadu oženjenih ljubavnika.

– Muka im je od njihovih lica, muka od njihovih tela, muka im je od razgovora s njima. To je kao pandemija… ko želi da provodi toliko vremena s jednom osobom?! – objasnila je.

– Moji mi ljubavnici govore: ‘Dosta mi je moje grozne i dosadne žene i moje porodice’, a ja se saosećam s njima – prepričava.

Udata žena koju je poznavala, a za koju je tvrdila da je imala aferu s oženjenim muškarcem, rekla je da je ostala sa svojim mužem jer su bili zajedno dobar roditeljski tim i jer je brak imao smisla finansijski.

– Ali intelektualno i seksualno ne funkcionišu. Dakle, pronašla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi. Razumijem je. Ljudima je potrebno ispunjenje svih svojih potreba, a ne samo nekih – rekla je Gvinet za britanski Sun.

Rekla je da je povratak u kancelariju i odlazak dece u školu i na fakultet omogućio da se afere lakše ugovore.

– Ljudi mogu da slažu i kažu da su na sastancima. U stvari, uskoro dogovaram sastanak s ljubavnikom, a on koristi upravo ta izgovor – objasnila je.

– Njegova žena ne zna i nije me briga. Zašto bih se osećala krivom? Teret je na njemu, ne na meni – dodaje.

Gvinet, koja je već bila u braku, rekla je da je malo verovatno da će ikada više imati dugoročnog partnera.

– Oženjeni muškarci su jednostavno bolji partneri u vezi. Primećuju kad ste se ošišali, uredili nokte ili kupili lepu haljinu Dolce & Gabana – rekla je.

– Uživam u pažnji i komplimentima, ali ne želim zauvek da ostanem s njim. Zato sam i imala astronomski broj ljubavnika – dodaje.

– Da sam htela da izlazim s bolno prosečnim muškarcem, jednostavno bih otišla na Tinder – objašnjava serijska ljubavnica.

Gvinetin omiljeni tip ljubavnika su bogati, intelektualni muškarci širokih pogleda.

– Dobila sam skupu odeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija – rekla je Gvinet koja otkriva da često dobija predivne poklone od svojih ljubavnika.

– Trenutno uživam da primam umetnička dela – kaže.

Ona je i te kako svesna da su njeni pogledi na život i ljubav jako kontraverzni, ali kaže da je nije briga.

– Ideja o turobnom, monotonom načinu života je nepodnošljiva – rekla je.

– Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom jedna trudna poznanica čula je da se viđam s oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Na jednom događaju me je čak i udarila i optužila da ljudima uništavam porodicu. Nije trebalo da se brine, nema šanse da bih se uopšte okrenula za njenim mužem. Razmišljam o ljudima koji me kritikuju i pitam se: ‘Jeste li srećni kod kuće gledajući jutarnje emisije? Ili žudite za uzbuđenjem, poput mene?“ – pita se.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.