OVA HOLIVUDSKA ZVEZDA JE IMALA NAJDUŽI SE*S NA SVETU: Bila je POHOTNA i NEZASITA, svi je VRLO DOBRO ZNATE (FOTO)
Žena, Foto: Printscreen/Youtube

rekord

OVA HOLIVUDSKA ZVEZDA JE IMALA NAJDUŽI SE*S NA SVETU: Bila je POHOTNA i NEZASITA, svi je VRLO DOBRO ZNATE (FOTO)

Naime, ma koliko se muškarci danas hvalili raznim dužinama i seksualnim veštinama, čini se da još niko nije uspeo ni blizu da joj se približi

Objavljeno:

U Ginisovoj knjizi rekorda mogu se pronaći veoma zanimljivi podaci, pa tako i postavljanje rekorda u dužini trajanja seksualnog odnosa. Verovali ili ne, već decenijama niko nije uspeo da nadmaši holivudsku zvezdu iz tridesetih godina prošlog veka.

Ovaj zaista fascinantan podatak mnoge je šokirao. Naime, ma koliko se muškarci danas hvalili raznim dužinama i seksualnim veštinama, čini se da još niko nije uspeo ni blizu da joj se približi.

Ona je je preminula 22. novembra 1980. u Los Anđelesu. Bila je američka pozorišna i filmska glumica, dramaturg, scenarista, pevač i seks-simbol, čija se zabavljačka karijera proteže na više od sedam decenija. Smatra se jednom od najkontroverznijih filmskih zvezda svog vremena; naišla je na probleme posebno sa cenzurom. Jednom je rekla: "Verujem u cenzuru. Stekla sam bogatstvo od toga." Američki filmski institut ju je 1999. posthumno proglasio za 15. najveću žensku filmsku legendu klasične američke kinematografije.

Mej Vest
foto: Printscreen/Youtube

Prema zapisanim podacima, najduži seksualni odnos imala je holivudska zvezda Mej Vest sa svojim tadašnjim partnerom Tedom. Oni su imali neprekidan odnos u trajanju od čak 15 sati!

Seksualni rekord drži još jedna žena. Tako najveći broj seksualnih partrnera u poznatoj istoriji ima Julija, ćerka rimskog imperatora Avgusta. Ona je opštila sa čak 80.000 muškaraca. Zbog razuzdanog života bila je čak poslata u izgnanstvo.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.