OVAJ DEČKO JE NAŠAO FOTOGRAFIJU IZ 1905. GODINE: Sledićete se kada vidite šta SE KRIJE NA NJOJ (FOTO)
Dečko, Foto: Printscreen/Instagram/michael_koropisz_artist

da se čovek naježi

OVAJ DEČKO JE NAŠAO FOTOGRAFIJU IZ 1905. GODINE: Sledićete se kada vidite šta SE KRIJE NA NJOJ (FOTO)

Saznavši da je slika iz viktorijanskog doba, počeo je da misli da je zaista imao prošli život

Objavljeno: 20:17h

Majkl Koropic se iznenadio i zbunio kada je video crno-belu fotografiju na kojoj je fotografisan muškarac koji je izgledao gotovo identično kao on.

Saznavši da je slika iz viktorijanskog doba, počeo je da misli da je zaista imao prošli život!

– Fotografija mi je poslata na Instagram, jer je neko mislio da sam to ja. Dečko na slici ima istu kosu, oblik lica, nosa i odeću – priča 24-godišnjak iz Mančestera.

Čim je video fotografiju, krenuo je da istražuje sve o momku sa slike. Došao je do saznanja da je slika stara 117 godina i da je sa njom povezan na neverovatan način.

Naime, njegova majka je oduvek bila očarana viktorijanskom erom, kojoj je posvetila svoj stil i način života. Majkl naglašava da je postao siguran, tek kad je otrkio sve informacije oko fotografije, kako je razlog njegove ljubavi prema tom vremenu njegov prošli život.

– - Nikada nisam video da neko toliko liči na mene. Kada gleda fotografiju, kaže da se oseća kao da gleda svoj odraz u ogledalu. Sada sam uveren da sam imao prošli život. – zaključio je Koropic.

Potom je na svom Instagram profilu objavio tu fotografiju pored svoje i - nema razlike!

- Levo je gospodin iz 1905. godine, a desno ja. Posebno mi je fascinantna činjenica što je moj dvojnik živeo u doba koje obožavam. Čak je i kosu stilizovao kao ja. A da stvar bude još čudnija, fotografisan je otprilike u istom uzrastu u kom sam ja sada - sa nevericom objašnjava Majkl.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.