EVO KOLIKO JE ZAPRAVO VISOKA MARIJANA MIĆIĆ: Nećete moći da dođete sebi
Marijana Mićić, Foto: Zorana Jevtić

šok

EVO KOLIKO JE ZAPRAVO VISOKA MARIJANA MIĆIĆ: Nećete moći da dođete sebi

Pohađala je osnovnu školu „Kralj Petar Prvi“ i Jedanaestu beogradsku gimnaziju. Glumu je diplomirala na BK Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi Ivana Bekjareva

Objavljeno: 18:09h

Marijana Mićić je srpska glumica i voditeljka. Rođena je 20. marta 1983. godine u Beogradu, gde i živi. Pohađala je osnovnu školu „Kralj Petar Prvi“ i Jedanaestu beogradsku gimnaziju. Glumu je diplomirala na BK Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi Ivana Bekjareva.

2003. godine je imala prvi televizijski angažman u dečjoj igri „Banga banga re“.

2004. godine je vodila emisije: „Glavna proba“ i „Lažnjak“. Imala je sporednu ulogu u filmu Siniše Pavića, „Te quiero, Radisa“.

Sa Anom Mihajlovski je učestvovala u serijalu „Jednostavan život“ koji im je doneo veliki popularnost. Snimile su dve sezone u kojima su trebale, bez novca i telefona, da se snađu u različitim situacijama.

1 / 4 Foto: Printscreen Ami G Show

Glumica, koja je pre deceniju otpočela vezu sa Milošem Marjanovićem.

2006. godine je sa Mikijem Perićem vodila „Leteći start“. Imala je prvi angažman u rijalitiju „Veliki brat“ koji je vodila narednih sedam godina.

Marijana Mićić
foto: Damir Dervišagić

2007. godine je tumačila ulogu medicinske sestre Slavice u srpskoj telenoveli „Ljubav i mržnja“. 2008. godine je imala epizodnu ulogu u humorističkoj seriji „Ko je ovde lud“. Sa Draganom Marinković Macom je vodila emisiju „Najgori od sve dece“ u okviru muzičkog talent šoua „Operacija trijumf“. Imala je uloge u sledećim pozorišnim predstavama: „Ljubav u doba kokaina“, „Sumnjivo lice“, „Seksi master klas“, „Upravnikovanje“, „Najluđa noć“, itd.

Marijana Mićić
foto: Instagram

Vitku liniju održava redovnim treningom i vežbom. Visoka je 167 cm.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.