OVAJ SLAVNI SRBIN JE MUŽ NADE MACANKOVIĆ: Trljaćete oči kada VIDITE o kome se RADI (FOTO)
Nada Macanković, Foto: Damir Dervišagić

PORODICA

OVAJ SLAVNI SRBIN JE MUŽ NADE MACANKOVIĆ: Trljaćete oči kada VIDITE o kome se RADI (FOTO)

Nada Macanković je glumu diplomirala 2005. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi vanrednog profesora Biljane Mašić

Objavljeno: 20:27h

Nada Macanković je srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica.

Nada Macanković je glumu diplomirala 2005. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi vanrednog profesora Biljane Mašić.

Sa njom su studirali Kalina Kovačević, Miloš Đuričić, Nemanja Jokić, Radovan Vujović, Milena Nikolić, Ana Marković, Marija Karan, Nikola Rakočević i Marina Lazarević.

Prve zapaženije uloge ostvarila je u televizijskim serijama M(j)ešoviti brak i Ljubav, navika, panika te filmu Mi nismo anđeli 3.

1 / 4 Foto: Instagram

Zapažena je bila i u rimejku serije “Pozorište u kući”, a onda je nestala.

- Napravila sam pauzu jer sam se udala i rodite dete. Muž mi živi u inostranstvu pa sam bila sa njim. Vratila sam se pozorištu, a nadam se uskoro i televiziji i filmu - kaže Nada.

- Retko dajem intervjue jer su novinari više zainteresovani za privatna pitanja, pa sam podvukla crtu - rekla je Nada.

Od 2009. naovamo Nada je učestvovala u snimanju tek dva ostvarenja: filma „Mamaroš” i serije „Ravna gora”. Ova godina mogla bi da bude okarakterisana njenim velikim povratkom pošto će se pojaviti u filmovima „Sistem” i Četiri ruže” koji su, ako je verovati podacima sajta IMDb, u post-produkciji.

Nada Macanković
foto: Marina Lopičić

Uloga mame ju je malo udaljila od filmskog platna, ali je najavila i povratak glumi.

– Moram priznati da mi glumački posao ipak malo nedostaje i radujem se kada ću mu se vratiti. O karijeri u inostranstvu zasad ne razmišljam, ali ako se budemo zadržali duže u Francuskoj, moguće je da ću pokušati i ovde da ostvarim neke uloge. Francuski jezik dobro govorim, ali na izgovoru bih morala dosta da poradim – rekla je ona tada.

Nada Macanković
foto: Dragan Kadić

Umesto glumi, rešila je da se posveti porodici. U braku je sa srpskim odbojkašem Bojanom Janićem oko šest godina, a rešila je i da uzme njegovo prezime. Najlepši dar dobili su u vidu sina Milutina, a iz razgovora za „Blic magazin” pre nekoliko meseci, saznali smo da zbog Bojanovog angažmana žive u Francuskoj.

Zasnivanje porodice je daleko važnije od bilo kog posla, a još kada se dvoje savršeno poklope, onda sve može da zaliči na lepu bajku.

– Kada je tu i dobar spoj i ima ljubavi, brak može da traje. U današnje vreme živi se jako brzo i ljudi su navikli na promene pa se zato i lako odlučuju na razvod kada stvari krenu nizbrdo. Mislim da se na odnosima u braku mora raditi i da se ono što ne valja mora ispravljati na vreme. Među partnerima mora postojati otvorena i iskrena komunikacija – otkrila je svoj recept za brak.

(Espreso / Blic Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.