NAJUŽASNIJI SNIMAK NAPADA AJKULE IKAD VIĐEN: Trenutak kada ZVERINA iskače iz vode naježiće vas do koske (VIDEO)
Foto: Printscreen

au

NAJUŽASNIJI SNIMAK NAPADA AJKULE IKAD VIĐEN: Trenutak kada ZVERINA iskače iz vode naježiće vas do koske (VIDEO)

Video je naširoko deljen po društvenim mrežama

Objavljeno:

Kameron Sinkler i njegovi prijatelji bili su šokirani kada je mako ajkula skočila na palubu njihovog ribarskog čamca.

Kamera je uhvatila trenutak kada je najbrža ajkula na svetu skočila na palubu čamca i zamalo udarila u grupu zapanjenih ribara. Na snimku koji je podelio Kameron Sinkler, jedan od ribolovaca na brodu, vidi se atlantska kratkoperajna mako ajkula kako iskače iz vode dok pecaroši privlače svoj ulov bliže čamcu.

Grupa je pecala nedaleko od obale Masačusetsa u SAD tokom vikenda kada se zver srušila pravo na palubu. Dok su se spremali da pokupe upecanu ajkulu na zadnjem delu čamca, još jedna akjkula se pojavljila ispred njih, prevrnula u vazduhu i upala na brod.

Ajkula je udarila o palubu, šokiravli ribolovce. “Je*ote!”, čuje se na snimku.

Jedan od ribolovaca je bacio štap za pecanje i potrčao uz merdevine dok je njegov prijatelj ostao zarobljen u uglu. Niko nije bio povređen u ovom “vazdušnom napadu” akjule.

Video je naširoko deljen po društvenim mrežama i mnogi ljubitelji pecanja su ga u šali nazvali “najlakšim ulovom ikada”.

Jedan se našalio: “A sad se sve promenilo, ajkule dolaze po nas!” Naslov video snimka je glasio: “Ova mako ajkula je prešla u režim potpunog vazdušnog napada. Nečuveno.” Prema Nacionalnoj upravi za okeane i atmosferu SAD, mako ajkule su navedene kao “zabranjene vrste”, što znači da se ne mogu ubiti, ili odneti kao ulov.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.