OVA POLITIČARKA IMA NAJVEĆE GRUDI NA BALKANU! Zbog Emininih slika AMBULANTA RADI I PREKOVREMENO (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

au

OVA POLITIČARKA IMA NAJVEĆE GRUDI NA BALKANU! Zbog Emininih slika AMBULANTA RADI I PREKOVREMENO (FOTO)

Jahić je u "o meni" delu svog Instagram profila navela da na Američkom univerzitetu u Bosni i Hercegovini studira međunarodne fiinansije

Objavljeno:

Tuzlanka Emina Jahić, Instagram ličnost koju na toj društvenoj mreži sada prati 230 hiljada korisnika, objavila je pre 2 godine da će se kandidovati na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

Jahić je tada na Instagramu objavila da će se boriti za mesto u Gradskom vijeću Tuzle te da će na izbore izaći kao kandidatkinja stranke Demokratskog fronta (DF) čiji je predsednik Željko Komšić. Navela je i da se na izbornoj listi nalazi na 28. mestu.

"Kao mlada osoba, svesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnica Foruma mladih DF-a, fokus mog delovanja biće poboljšanje položaja mladih", napisala je Jahić tada u objavi.

"Jedan od problema na koji želim da se fokusiram, a sa kojim se većina susreće je sticanje radnog iskustva kao preduslova za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim da čujem Vaše probleme i predloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali položaj u društvu", nastavila je.

"Pored toga, radiću i na poboljšanju uslova života svih nas u mesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te ćemo uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mesto za život", zaključila je.

Jahić je u "o meni" delu svog Instagram profila navela da na Američkom univerzitetu u Bosni i Hercegovini studira međunarodne fiinansije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.