JANA POSTALA NAJSKUPLJA LJUBAVNICA, ŠEIK JE KITI ZLATOM: Evo kako je izgledala pre SVIH OPERACIJA (FOTO)
Jana Orfeva, Foto: Instagram

AU

JANA POSTALA NAJSKUPLJA LJUBAVNICA, ŠEIK JE KITI ZLATOM: Evo kako je izgledala pre SVIH OPERACIJA (FOTO)

Jana važi za najskuplju ljubavnicu na svetu, a pre svih plastičnih operacija izgledala je znatno drugačije.

Objavljeno:

Ukrajinka Jana Orfeva važi za najskuplju ljubavnicu, a pažnju medija privukla je nakon što se otkrilo da ova devojka uzima 5.000 evra. Naime, ona je ljubavnica saudijskog princa koji debelo plaća da bi bio u njenom društvu.

Jana i princ u vezi su preko dve godine, a on joj ispunjava gotovo svaku želju. Zahvaljujući novcu, ova manekenka je kupila stanove širom Evrope, kao i u rodnom Kijevu, a multimilioner ne štedi ni kada je reč o luksuznim putovanjima, brendiranim tašnama, cipelama, kao i automobilima.

Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Janu na Instagramu prati 177 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Na mrežama redovno objavljuje svoje modne kombinacije, ali i slike sa putovanja, dok su slike sa princem retkost - na Janinom profilu postoji samo jedna fotografija sa njenim dragim.

Ipak, sa pažnjom koju je dobila kao "najskuplja i najbogatija ljubavnica" u javnosti su se pojavile i fotografije kako je izgledala pre svih operacija.

Naime, činjenica je da Jana oduzima dah pojavom, a nije tajna da je i u prošlosti bila više nego atraktivna i zgodna. Ipak, neke promene su i te kako vidljive.

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.