PREMIJERKINE prijateljice napravile HAOS U HRVATSKOJ! SKINULE SE nasred broda, SEVALE IM GRUDI! (VIDEO)
Pokazale grudi, Foto: Printscreen

AU

PREMIJERKINE prijateljice napravile HAOS U HRVATSKOJ! SKINULE SE nasred broda, SEVALE IM GRUDI! (VIDEO)

Prijateljice finske premijerke Sane Marin zabavljale su se u Hrvatskoj, a na TikToku se pojavio snimak na kome one pokazuju gole grudi putnicima Jadrolinije.

Objavljeno:

Premijerkine prijateljice dotrčavaju do pramca broda i nakon odbrojavanja kamermana pokazuju gole grudi putnicima Jadrolinije koja je prolazila pored njih, a kapetan im je uzvratio trubljenjem, što ih je obradovalo.

Video je objavila Sanina prijateljica, Sabina Sarka, a nije poznato kada je tačno snimljen ni je li i premijerka bila s njima jer je nema u kadru.

@sabinasarkka Tässä on ollut vähä kaikennäköistä @Julia Toivola #foryoupage @Lotta Soini @Dr. Rannisto ♬ alkuperäinen ääni - Sabina Särkkä

Podsetimo, premijerka Finske našla se na meti kritika nakon što su na društvenim mrežama procurili snimci na kojima uživa u provodu sa finskim zvezdama, a zatim se pojavila i fotografija, iz službene rezidencije premijerke u Helsinkiju, koja prikazuje dve poznate influenserke kako se ljube, prekrivajući svoje gole grudi natpisom "Finska". Pod pritiskom javnosti Marin je uradila test na drogu, koji je bio negativan, a zatim se i javno izvinila zbog neprimerene fotografije.

"Slika po meni nije primerena. Izvinjavam se zbog toga. Nije trebalo doći do takve fotografije, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa izvanredno", rekla je Marin novinarima, potvrdivši da je fotografija iz njene rezidencije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.