EKSPLICITNI ODNOS EMITOVAN NA RTS! Na Andriji se REDALE SVE DEVOJKE, a onda se desila scena iz ONIH FILMOVA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

DOMAĆA SERIJA

EKSPLICITNI ODNOS EMITOVAN NA RTS! Na Andriji se REDALE SVE DEVOJKE, a onda se desila scena iz ONIH FILMOVA (VIDEO)

U seriji, osim Andrije Kuzmanovića, igraju i Jelena Stojiljković, Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Isidora Simijonović, Milan Marić i drugi

Objavljeno: 09:29h

U seriji "Jutro će promeniti sve" jednu od glavnih uloga tumači Andrija Kuzmanović koji je snimio eksplicitne scene sa svojom koleginicom.A koliko je lik Andrije Kuzmanovića intrigantan govore i scene u kojima Andrija Kuzmanović ima žestok seks, oralno ga zadovoljavaju, a u pojedinim scenama je i golišav.

Inače, Andrija Kuzmanović tumači lik Ljube, provincijalca kog je rukomet doveo u Beograd, a povreda sprečila da nastavi sa profesionalnom karijerom. Nema stalan posao, već vikendom drži časove fitnesa starijim gospođama. Ljuba je šarmantan i zavodljiv u nestalnim je vezama, vrlo snalažljiv, pun života i odlučan da se u Beogradu snađe po svaku cenu. Hoće li u tome uspeti - videćemo u 40 epizoda serije "Jutro će promeniti sve".

U seriji, osim Andrije Kuzmanovića, igraju i Jelena Stojiljković, Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Isidora Simijonović, Milan Marić i drugi.

Ovo je je priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. Oni su u raskoraku između mladosti i odraslog doba, nisu više mladi, a nisu ni u potpunosti odrasli. Pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose u uzbudljivim događajima, željama, razočaranjima, ljubavima, strastima, raskidima i prevarama u pokušaju da shvate "kuda dalje".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.