KRDO KRAVA UMALO ZADAVILO ŽENU: Bila je na IVICI SMRTI, a onda se desio NAJLUĐI PREOKRET
Krava, Foto: Profimedia

HOROR

KRDO KRAVA UMALO ZADAVILO ŽENU: Bila je na IVICI SMRTI, a onda se desio NAJLUĐI PREOKRET

Slomljen skočni zglob, probušena su joj pluća, zaradila je i 15 slomljenih rebara

Objavljeno:

Jedna 51-godišnja Britanka za dlaku je izbegla smrt nakon što ju je napali krdo krava i umalo zadavilo njenim rancem

Šeron Eli je tom prilikom teško povređena. Slomljen skočni zglob, probušena su joj pluća, zaradila je i 15 slomljenih rebara. Pomahnitala goveda su je napala dok je šetala psa, udarala glavom, šutirala i gazila.

Prestravljena žena iz Lankašira je za San rekla da je „srećna što je živa“ nakon petominutnog iskušenja u kojem je malo falilo da je zadave. Odjednom je okružilo sa 20 krava dok je šetala seoskim krajolikom sa psom Ralfijem. Krdo je, kako kaže, predvodila posebno “uzbuđena” krava.

1 / 4 Foto: RINA

Ta krava ju je oborila na pod, a zatim nastavila da je udara glavom dok je ležala. U međuvremenu, kaiš za torbu joj se upleo oko vrata i zamalo je ugušio ostavljajući joj jeziv trag na vratu.

Nesrećnu ženu je spasio dolazak drugih šetača pasa koji su dovoljno skrenuli pažnju besnoj kravi da bi se Šeron izmigoljila. Nakon što se uspravila, uspela je da zastraši jednu kravu i natera je da se povuče pre nego što je preskočila kameni zid i krenula da beži. Kako prenose lokalni mediji, niko drugi nije povređen u napadu.

Zbog teških povreda su joj bile potrebne dve operacije na skočnom zglobu i ostala je u bolnici oko mesec dana, uključujući i vreme na intenzivnoj nezi.

– Bilo je zastrašujuće. Gurnule su me, bila sam na rukama i kolenima i nisam znala kako da izađem. Bile su svuda oko mene i sve što sam mogla da vidim bili su papci. Ustala sam, a onda su me ponovo gurnuli. Ponovo sam bio na rukama i kolenima, a onda su me udarali glavom u leđa. Nosila sam torbu od tvrde kože i oni su je udarali. Sledećeg minuta su mi skinuli ranac koji mi je bio oko vrata sa ruke i gušili me – kazala je ona.

Ona je dodala da je prošetala istom poljanom prethodnog dana i da nije bilo problema, a na kraju zaključila da je imala dosta sreće što je uopšte ostala živa.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.