"IMAO SAM NAJJAČI SE*S SA MAMOM OD NAJBOLJEG DRUGA": Kada mu je URADILA ovo nije mogao da stane sa AKCIJOM
Odnos, Foto: Printscreen

STRASTI

"IMAO SAM NAJJAČI SE*S SA MAMOM OD NAJBOLJEG DRUGA": Kada mu je URADILA ovo nije mogao da stane sa AKCIJOM

Prošlo meseca je počeo da pravi novu tuš kabinu za nju, po prijateljskim cenama

Objavljeno: 18:53h

–Imao sam odličan seks s mamom svog najboljeg prijatelja, ali brinem se dokle to vodi. Moj prijatelj i imamo 23 godine, njegova mama je u kasnim 40-ima. Oduvek mi se sviđala još dok sam bio u školi, ali nisam ni sanjao da će biti zainteresovana za mene – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Prošlo meseca je počeo da pravi novu tuš kabinu za nju, po prijateljskim cenama. Stvarno je uživao da bude tamo, jer mu je priprema doručak i ručak s mnogo šolja čaja između. Njegov je prijatelj otišao od kuće, a njin suprug, 53, kao da živi u pabu pa je izgledala jako srećna što ima društvo. Posednjeg dana kada je bio tamo, donela mu je pivo, a zatim su popili nekoliko čaša vina.

1 / 8 Foto: Profimedia
Seks
foto: Profimedia

Od tada svraćam svakog petka naveče i potpuno sam se navukao na nju. Sada govori o tome da će napustiti muža i preseliti se kod mene. Ona nema srećan brak i jako je usamljena. Imamo odličan seks i ona je divna osoba, ali nisam siguran. Moj prijatelj me stalno pita zašto nikad ne mogu da izađem petkom. Iako smo uvek bili bliski, nisam siguran želim li mu biti očuh, a sigurna sam da ni on to ne bi želeo – zaključio je.

Seks
foto: Profimedia

– Nemojte dopustiti da budete uvučeni u život koji ne biste odabrali. Naravno da ojećate neku simpatiju prema ljubavnici, ali ona stvarno mora da reši svoj odnos netavisno od vas. Sve bi ovo moglo postati vrlo neuredno. Bilo bi vam puno bolje da izađete i upoznate druge mlade ljude istih godina kao i vi, umesto da vas uhvate nečiji brakovi. Niste spremni za potpuno posvećenu vezu i morate to reći ljubavnici, što pri. Biće povređena i razočarana, ali zaista mora da reši stvar sama – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.