OBEZNANIO SE OD ALKOHOLA, PA ZAVRŠIO NA OPERACIONOM STOLU: Lekari ostali u ČUDU kada su mu OTVORILI STOMAK (VIDEO)
Operacija, Foto: Printscreen/Youtube/Uptalknews

HOROR

OBEZNANIO SE OD ALKOHOLA, PA ZAVRŠIO NA OPERACIONOM STOLU: Lekari ostali u ČUDU kada su mu OTVORILI STOMAK (VIDEO)

U sali je nastao i uznemirujući snimak operacije koji je objavljen na internet, a u međuvremenu je otkriveno da se muškarac pre koji dan baš jako napio sa trojicom neznanaca po povratku iz prodavnice u koju je otišao po povrće

Objavljeno: 21:55h

Internet je pun ispovesti sa pijanih avantura, od kojih su se neke nažalost završile u bolnici, ali s vremena na vreme pojavio se neka koja je toliko sumanuta da odjekne širom sveta. Junak jedne takve priče je neimenovani Indijac kojem su lekari iz želuca uklonili metalnu čašu, za koju veruju da je u njega ušla kroz rektum.

1 / 5 Foto: Profimedia

Kako prenosi Njujork post pacijent iz okruga Maharadžgandž nekoliko dana se žalio na bolove, pokušao je da reši problem kod više doktora, međutim nakon što patnja nije prestajala uprkos raznim tretmanima, na kraju je došao do dr. Lala Bahadura Sidarte iz bolnice Sidhart u Džaunpuru.

Sidarta je ne rendgenskom snimku uočio u pacijentu čašu, pa ga je hitno uputio na operaciju (6. avgusta) tokom koje su lekari uklonili predmet.

U sali je nastao i uznemirujući snimak operacije koji je objavljen na internet, a u međuvremenu je otkriveno da se muškarac pre koji dan baš jako napio sa trojicom neznanaca po povratku iz prodavnice u koju je otišao po povrće.

Dok se otreznio, nepoznate osobe su nestale, a lekari medijima nisu znali da kažu je li muškarac sam gurnuo čašu u rektum ili je možda bio napadnut.

Ipak, doneli su i dobru vest, koja glasi da se pijanac uspešno oporavlja.

– Kada su pacijenta upitali kako se u njemu našla čaša, rekao je da ju je progutao. Međutim, njegova verzija nije bila uverljiva jer je pronađena zaglavljena u njegovom trbuhu naopačke. Očito je ušla u pacijentov želudac kroz njegov analni otvor (rektum) – rekao je dr. Lal Bahadur Sidart, prenosi ETV Bharat.

(Espreso / Njujork post / ETV Bharat)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.