OTIŠAO JE NA ODMOR I OSTAVIO MAJCI KUĆU I PSA NA ČUVANJE: Kada se vratio prizor ga je SLEDIO, ŠOK
Foto: Profimedia

UŽAS

OTIŠAO JE NA ODMOR I OSTAVIO MAJCI KUĆU I PSA NA ČUVANJE: Kada se vratio prizor ga je SLEDIO, ŠOK

Moja supruga i ja smo se nedavno uselili u našu prvu zajedničku kuću i uredili smo je tačno onako kako smo zamišljali

Objavljeno: 20:27h

Kada odlazite na odmor i nekome ostavljate da vam čuva psa i kuću, najverovatnije tražite osobu od poverenja s kojom ne morate da brinete da će nešto poći po zlu. Jedan muškarac za čuvanje je odabrao svoju majku i zamolio je da pet dana pripazi na psa i njegov dom, dok je on na festivalu. Od svih ljudi kojima je verovao, njegova mama se činila najsigurnijom, ali ispalo je da ipak nije bilo tako jer, kada se vratio kući, šokirao se onim što je uradila.

1 / 6 Foto: Profimedia

Kako piše The Sun, u objavi na Reditu napisao je da je okrečila zidove, bacila pseći krevet vani u blato, i po kući stavila svoje fotografije.

– Moja supruga i ja smo se nedavno uselili u našu prvu zajedničku kuću i uredili smo je tačno onako kako smo zamišljali. Mama je trebalo samo da pripazi da je sve u redu u kući i pričuva psa, a čak sam joj i platio usluge jer sam znao da joj je potreban novac – napisao je u objavi.

Tvrdi i da je mamin dečko napravio rezervan ključ od kuće kad su oni bili odsutni, a sumnja i da su on i mama ukrali neke njihove stvari iz kuće. Objasnio je i da su pre odlaska očistili celu kuću, ostavili stroga uputstva kako da brinu o psu, napunili frižider da ne mora sama da kupuje hranu i ostavili joj i šifru za internet.

Ključ, Ključevi, Ključevi od automobila, Ključevi od auta, Automobil
foto: Profimedia

– Svaki zid bio je okrečen drugom bojom i uopšte se nisu uklapale ni u šta, u većini delova stana posao je bio nedovršen i nepotpun, a u nekim zidovima su bile rupe. Nedostajali su nam poklopci za električne utičnice, a bilo je i preko 100 opušaka cigareta u mojoj saksiji s ružama. Prilično sam siguran i da veći broj nekih manjih stvari nedostaje ili je pomeren. Merdevine su ostavljene na mojim gramofonskim pločama pa su tako i uništene, a uništen je i krevet našeg psa koji je bio bačen u blato – objasnio je.

Činilo mu se da je pas bio zapušten i jedva nahranjen, iako je to zapravo bio glavni razlog zbog kojeg je ona uopšte i bila tamo. Bio je besan zbog cele situacije i otkrio je da se izderao na svoju majku, na šta mu je ona rekla da je nezahvalan. Rekao je i da će promeniti sve brave i da više neće stupati u kontakt sa svojom majkom.

– Žao mi je što sam vikao na nju, ali zaista nije bilo u redu od nje da uradi tako nešto. Sada sam već započeo proces popravljanja doma i sam pokrivam sve troškove, a moj pas deluje dobro, ali svejedno ga vodim kod veterinara. Mamin broj sam blokirao i ne mislim u skorije vreme da razgovaram s njom – zaključio je.

Ada Ciganlija, Beograd, Reka, Kupanje, Ljudi, Proleće, Leto
foto: Espreso

Korisnici su bili šokirani ponašanjem njegove majke i odmah su stali u njegovu obranu te mu pružili podršku.

„Sumnjivo mi je to sve, možda bi trebalo da proverite sa komšijama znaju li šta se tačno dogodilo. U svakom slučaju, zaista mi je žao“, napisao je jedan korisnik.

„Ona bi trebala da nadoknadi svu štetu, pošaljite joj račun“, komentarisao je drugi korisnik, a treći je dodao: „Dobra je stvar što ste je sklonili iz života, ovo je čisto uništavanje vaše imovine.“

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.