ISPLIVALO ŠTA JE POZNATA PROSTITUKA URADILA ZA VELIKE PARE: Švaleri joj SPREMILI hladnu OSVETU, HOROR
Žena, Foto: Profimedia

UŽASAVAJUĆE

ISPLIVALO ŠTA JE POZNATA PROSTITUKA URADILA ZA VELIKE PARE: Švaleri joj SPREMILI hladnu OSVETU, HOROR

Čak osamnaestero momaka bilo je toliko zaneseno ovom varkom da su se neki od njih i fotografisali pre venčanja pa je u SMS-ovima nazivali “svojom suprugom

Objavljeno: 19:55h

Udata kineska manekenka uhapšena je nakon što je navodno ukrala dva miliona juana (oko 34 miliona dinara) od svojih ni manje ni više nego 18 momaka kako bi finansirala svoj luksuzni način života.

Kako prenosi britanski Telegraf, 29-godišnja gospođa Vu iz Šangaja optužena je da se koristila emocionalnom manipulacijom kako bi izvukla novac i prevarila svoje udvarače, koji su bili uvereni da su joj jedini verenici.

Čak osamnaestero momaka bilo je toliko zaneseno ovom varkom da su se neki od njih i fotografisali pre venčanja pa je u SMS-ovima nazivali “svojom suprugom”.

1 / 8 Foto: Profimedia

Kako prenosi šangajska televizija, žena se pobrinula da se svi muškarci zaljube u nju pre nego što je uplakana navodno tražila od njih novac, izmišljajući priče o teškom finansijskom stanju i porodičnom životu.

Tako im je prodala priču da joj je novac potreban za medicinsku negu njenom ocu koji je oboleo od raka, kao i novac za jemstvo za rođaka, pokrivanje poreza na nasledstvo…

Najočajniji među 18 muškaraca dizali su kredite kako bi ispunili njene zahteve, izjavili su policijski službenici za šangajsku TV. Međutim, na (ne)sreću njenih 18 udvarača, gospođa Vu zapravo je već bila udata za jednog muškarca sa kojim ima dvogodišnjeg sina.

Prevara
foto: Profimedia

U nekim su slučajevima muškarci postali sumnjičavi nakon što je gospođa Vu stalno odgađala dogovore za njihovo venčanje, što ih je navelo da zatraže natrag svoja finansijska sredstva. Kad je ona to odbila, kontaktirali su policiju.

Stvar je otišla toliko daleko da je gospođa Vu pozajmljivala novac od novih udvarača kako bi vratila novac onima starijima koji su već razotkrili njenu prevaru.

Međutim, jedna je navodna prevara propala početkom 2022. kada je gospođa Vu zamolila jednog od svojih momaka da proneveri sredstva drugog njenog dečka pomoću lažnog zahteva za gotovinom kako bi se pokrio porez na imovinu.

Prevara
foto: Profimedia

Vu je tada prijavljena policiji koja ju je zatekla u stanu s njenim jedinim, zakonitim suprugom. Policiji je pak rekla da je sama i da se viđa sa raznim udvaračima kako bi finansijski izdržavala svoju porodicu. Policija je takođe objavila fotografije nastale pre vjenčanja, koje je gospođa Vu snimila sa svojim partnerima kao deo navodne prevare. Tako je se na jednoj fotografiji može videti kako pozira sa velom na glavi.

Kineska javnost je šokirana, ali i zabavljena

Kako navodi South China Morning Post, vest o njenom hapšenju istovremeno je šokirala, ali i zabavila kinesku javnost.

– Ja ne mogu naći nijednog dečka, ali ona ih ima 18. Sada znam gde su svi slobodni muškarci u svijetu – citirale su novine komentar sa društvenih mreža jedne Kineskinje o ovome događaju.

Borba kineskih mladića da sebi pronađu ženu toliko je poznata da čak postoji kineska reč za one starije od 30 godina koji to nisu uspeli, pa ih tako nazivaju ‘šengnan‘ ili ‘muškarci ostaci‘.

(Espreso / South China Morning Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media