MLADA NAPRAVILA RUSVAJ NA SVADVI: Gosti se odmah RAZBEŽALI kada je počela PRED SVIMA DA RADI OVO, ŠOK PRIZOR
Svadba, Foto: Printscreen/ Dailymotion

HOROR

MLADA NAPRAVILA RUSVAJ NA SVADVI: Gosti se odmah RAZBEŽALI kada je počela PRED SVIMA DA RADI OVO, ŠOK PRIZOR

Policija je to veče prikupila ostatke hrane i posuđa i odnela uzorke na testiranje

Objavljeno: 19:45h

Iako ovo nije prvi put da se organizovala "svadba na kanabisu", policija na Floridi uhapsila je mladu Danju Svobodu i konobaricu Džojselin Brajan zbog sumnji da su stavljale kanabis u hranu koja je bila namenjenjena gostima.

1 / 6 Foto: Profimedia

Kada su zvanice dva meseca nakon svadbe, na pitanje kako su se provele, većinom odgovorile "kao da smo bili drogirani", policija je uhapsila mladu. Blizu 50 gostiju istaklo je da su se "čudno osećali" tokom ceremonije, na kojoj je za posluženje bila cezar salata, tortilje, hleb sa sosom i maslinovim uljem i što šta još.

Tužna mlada, Mlada, Svadba, Venčanje, Raskid
foto: Profimedia

Nekoliko njih je povraćalo, a jedan od gostiju ispričao je policiji da je da "danima oseća trnce". Pre nego što su je uhapsili, mladu je policija pitala da li je hrani dodavala nedozvoljene supstance, ali je ona negirala.

Ipak, izjava još jedne gošće, Mirane Kedi, učinila je svoje. Ona je otkrila da je videla kuvara kako dodaje "nešto zeleno" u jelo sa maslinovim uljem.

- Treba napomenuti da je Miranda Kedi govorila o onome što se obično naziva 'šejk' od marihuane - stoji u policijskom izveštaju.

Između ostalog, Miranda je rekla da je mlada i sama na svadbi govorila da je maslinovom ulju dodala kanabis. Policija je to veče prikupila ostatke hrane i posuđa i odnela uzorke na testiranje. Hleb i lazanje bili su pozitivni na kanabis, a i deo gostiju bio je pozitivan na drogu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.