PEVAČICA POSLE TETOVIRANJA A*USA OPET ŠOKIRALA: Ono što je uradila sa svojom VA*INOM zaprepastilo ginekologe!
Pevačica, Foto: Printscreen/Instagram/anitta

neverovatno

PEVAČICA POSLE TETOVIRANJA A*USA OPET ŠOKIRALA: Ono što je uradila sa svojom VA*INOM zaprepastilo ginekologe!

Pevačica najavila parfem za vaginu u tri različita mirisa, ali ginekolozi upozoravaju da takvi proizvodi mogu da naštete intimnom zdravlju žena!

Objavljeno:

Popularna brazilska pevačica Anita, koju na Instagramu prati više od 60 miliona ljudi, prošle godine je bila u centru pažnje zbog toga što je istetovirala anus, a sada se o njoj opet piše iz bizarnog razloga – najavila je lansiranje novog parfema za vaginu.

Anita je ranije na Tviteru najavila da je u potrazi za talentima koji će pomoći u pravljenju ovog mirisa. Da je ozbiljan u nameri da napravi parfem za vaginu govori i to da taj parfem već ima i svoje naloge na društvenim mrežama, gde se najavljuje kao čokoladni miris, a najavljeno je i da će promocija spreja biti održana sledeće nedelje.

Pevačica kaže da se ovaj sprej koristi kao dezodorans za intimnu zonu, ali stručnjaci nisu baš oduševljeni tom idejom.

"Vagina ima svoj sistem čišćenja, tako da nema potrebe da je perete iznutra. Možete da koristite sapun i vodu za spoljašnjost, vulvu", kaže ginekolog dr Marijana Ljemos Osiro.

Ona je istakla da vagina ima "kiselu pH koja štiti od infekcija tako što sprečava razvoj patoloških mikroorganizama, poput bakterija".

I profesorka Flavija Ferbenks sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sao Paulu je istakla da "sve osim pranja sapunom i vodom može da naruši sistem odbrane, povećavajući rizik od infekcija, bakterija i gljivica".

Inače, na sajtu Puzzy by Anitta, piše da parfem za vaginu dolazi u tri različita mirisa, te se ističe da je "ginekološki i dermatološki testiran".

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.